Inlägg från: Mysgosmys |Visa alla inlägg
  • Mysgosmys

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    Min man kollar inte på porr. Jag har ingenting emot porr och vi brukar prata om porr ibland, jag uppmuntrar honom tillåme att kolla men han säger att han har varken tid eller behov för det. :)
    Jag brukar kolla själv så det är absolut ingenting konstigt i vårt hem. Det är ingenting som han behöver ljuga om för mig.
    Det som stör mig är faktiskt att han INTE kollar, för det känns lite onormalt för en man i sina bästa år, 30 år gammal, att inte behöva det.. Haha, konstigt det låter ser jag nu. 


    Om du har något vettigt att säga så är du på fel forum.
  • Mysgosmys

    Eller jo, han kollar på porr om vi är ifrån varandra en längre tid som typ 1-2 veckor :) 
    Men det har vi inte varit på många år nu... :) 


    Om du har något vettigt att säga så är du på fel forum.
  • Mysgosmys
    Anonym (-) skrev 2011-12-28 01:10:47 följande:
    Men snälla! Förstår inte varför det ska vara svårt att förstå och varför det diskuteras som att det gäller liv och död.

    i vårat förhållande tittar vi inte på porr, och jag förstår inte varför det svider så mycket i ögonen på vissa pga det.
    varför måste man säga massa skit för? "jaha, din sambo tittar nog när inte du vet om det! Jobba med dig själv!" etc etc.

    Varför måste ni som inte tittar på porr klaga på dem som gör det ?

    Alla gör det som passar dem och deras förhållande - simple as that! Vi är väl alla vuxna människor som kan hantera våra olikheter och acceptera dem? Detta är ju bara löjligt.

    "Hellre att han/hon tittar på porr än att ligga med andra" Varför skulle personen i fråga behöva vara otrogen om denne inte tittar på porr? Njaa, tycker detta är grymt löjligt.

     
    Håller helt med. Vi i vårt förhållande tittar inte på porr, men det betyder inte att det är förbjudet för det. Min man får gärna titta på porr om han vill, men han vill inte och har inte tid, säger sig inte ha något behov. Däremot kan han göra det när vi är ifrån varandra ett par veckor, och det är han ärlig med. Vi har inte varit ifrån varandra så länge på några år, och han har heller inte tittat på porr på den tiden. Han är inte heller otrogen bara för att han inte tittar på porr.

    Störande som fan att folk genast antar att han tittar i smyg - varför skulle han behöva göra det? Jag uppmuntrar honom att titta, men han är inte intresserad av det.
    Om du har något vettigt att säga så är du på fel forum.
Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!