• Anonym

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    swen skrev 2012-03-20 13:13:22 följande:
    Du trasslar in dig, tror jag :)

    Som du hade sett om du fortsatte läsa så är det vad mannen och kvinnan har gemensamt som hon får ha åsikter om. Det får även mannen ha åsikter om (ingen skillnad här såklart) eftersom det är något de båda har hand om. Och FÅR hit och FÅR dit, hatar detta, men självklart VILL bägge parter ta reda på vad den andra tycker om det är ett förhållande som bygger på kärlek/njutning/vad som man finner positivt.

    Mannens porrvanor är som sagt tusen gånger: Lika mycket utanför deras relation som kvinnans är.

    Jag kan förtydliga en gång till om du har frågor eller genuint inte förstår. Puss!

    Så det man har gemensamt är relationen och det man gör ensam är inte relationen? Du påstår å ena sidan om att porr ska vara en rättighet å andra sidan inte. Ska jag som kvinna lägga ned tid och energi på en man får jag ha åsikter och krav precis som han får ha.

    Jag har tillbringat tillräckligt med tid i relationer med porridioter, tills jag insåg att jag helt enkelt inte kan ha det så. Då valde jag bort det på menyn. Jag har haft många möjliga relationer på gång men valt ut min man på de kriterier JAG har. Eftersom det är MITT LIV. Jag tar inte in en partner som inte passar, såna misstag gör man när man är ung och osäker.
  • Anonym
    swen skrev 2012-03-20 12:55:22 följande:
    Hm, ja men du är fortfarande inte helt på det klara med vad jag menar, och jag har aldrig sagt att porr i en relation är en rättighet någon har även att alla verkar uppfatta det som så.

    För att förtydliga så du slipper läsa allt igen:
    1.) För mig är det som är i en relation det som delas mellan mannen och kvinnan, eller alla inblandade om du hellre vill. Deras gemensamma sexliv är till exempel en sak båda har att förvalta på bästa sätt. 

    2.) Mannens onanivanor är inte en del av relationen, och inte kvinnans heller. Han har inte rätt att lägga sig i vad och hur hon gör med sin kropp.

    Sedan verkar många sura och upprörda kvinnors argument bygga på det besvärliga med det hela, och att mannen antingen missbrukar porr eller inte kan hantera det snyggt utan alltid måste sitta och svettrunka i nåt hörn på de mest olämpliga tillfällen "sitta uppe på nätterna", "kasta sig över datorn" m.m. och att det hela tiden ska vara så olyckligt att hon ska behöva se eländet eller höra när porrfilmen är på etc.... Då är det ju ett problem som på något vis drabbar henne, men det är ju något helt annat.
    Du är nog inte med på vad jag menar snarare. det här handlar om att alla människor har rätt till att ha olika åsikter om porr utan att kallas för svaga, kontrollerande osv eller motsatsen ja du hänger väl med..
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-03-20 12:32:48 följande:
    Precis det är ALLTID kvinnans egna problem om hon stör sig på sin partners porrtittande. 

    Vi ska finna oss i att inte bli uppmärksammade, inte vara åtråvärda, jämföras med andra tjejer, inte känna oss sexiga, inte få känna sig viktig, inte känna sig älskad, och vårat behov till sex med vår partner även det är vårt problem. när partnern uppenbart väljer porren framför ens sexliv är det bara var glad att åtminstone han har ett sexliv? Det är kvinnas problem att dom inte har det? att alltid vara den som lägger sig först, och sen höra mannen sitta ute vid datorn på natten och veta, denna gång vart jag inte heller vald.

    Det är tydligen bara skadligt när det börjar eller har blivit stora problem så som psykisk misshandel.( det är ned brytande för självförtroendet, att känna sig ful, o attraktiv och inte tillräcklig i en relation)
    fysisk misshandel (att inte få sex, inte få vara intim, inte bli berörd är lika mycket misshandel)
    porrmissbruk, ja vartfan går den gränsen? när förhållandet lider?, när flickvännen lider? så länge mannen njuter är det inte porrmissbruk? han måste må dåligt över porren han ser då är det porrmissbruk? men om kvinnan mår dåligt över mannens porrtittande är inte det missbruk av porr? det är ju en som mår dåligt av det? är det när han inte kan sköta jobbet pga porren då är det missbruk? eller är det när relationen inte sköts längre?

    Näe just ja det är ju kvinnans problem eller hur?

     
    Jo jag förstår vad du menar, och jag håller med. Man är två om allt i ett förhållande, och har en (tex flickvännen) problem med pornografi är det bådas ansvar att komma fram till en lösning. Jag förstår inte varför porr ska vara annorlunda än något annat man kan ha olika åsikter kring i en relation-mår min partner dåligt över något säger jag väl inte till honom att det är hans problem, tack o hej..

    För mig är porr inte något som påverkar min självkänsla och i nuläget inget som påverkar min relation negativt, men OM jag skulle börja känna att det inte funkar för mig/oss längre så hade jag blivit väldigt besviken om min partner sagt att det bara var mitt problem.
  • Anonym
    swen skrev 2012-03-20 13:02:15 följande:
    Jag beklagar.

    Vissa lär sig aldrig att vara män, vissa är kvar i skolåldern. Då fanns det i princip bara två typer av killar som stod ut:

    De fega och rädda som inte ens vågade prata med en tjej 

    De killarna som fick lite popularitet och var tuffa, gjorde som de ville och behandlade alla som skit

    Kombinationen av det bästa utav dessa två är enligt min mening en man: Ärlig och snäll, men tar inte skit från nån och tycker som han tycker utan att vara dum mot någon för det. En som är stark och kan axla uppgiften att vara en familjefar och ta hand om de han tycker om och skydda dem. En som kan älska och arbeta. Sann, omtänksam och givande. .

    Tycker det är synd att du blandar ihop mig med dessa "män" som du gör, jag har nämligen aldrig slagit min partner eller utövat makt över henne (utan att hon velat det på andra sätt ;))  



    Min karl jag har numera är exakt det du beskriver i en man som är en riktig man han är familjefar, händig, arbetar ute i trädgården arbetar. mycket med sitt jobb som är systemutvecklare. Han är alltid ärlig även om det sårar, han säger alltid sin mening. Han är smart, förstående omtänksam och han tar aldrig skit från någon. Och mig och barnen behandlar han med respekt och kärlek och vördnad. Och han förtjänar samma rspekt omtanke kärlek och vördnad tillbaka och det får han. Det enda som skiljer dig och han är att han behöver inte porr eller runk. Han känner sig fullt nöjd med all tillfredställd med det han får från mig. Vilket inte är lite.. Och jag älskar att få ge,

    är du ens lik denna man? Tror inte du är i närheten av nära..
  • Anonym

    Svar nej - alla killar kollar inte på porr.

  • Anonym
    swen skrev 2012-03-20 13:34:08 följande:
    Ganska hård generalisering, så jag kan inte riktigt säga JA på din fråga utan behöver ytterligare en gång förklara:

    Vad kvinnan gör med sin kropp och hur hon får utlopp för sin sexualitet på sitt eget sätt är utanför relationen.

    Jag tror att det är osunt att ha krav på vad en annan individ ska göra eller inte får göra med sig själv och sin sexualitet.

    Vad mannen gör med sin kropp och hur han får utlopp för sin sexualitet på sitt eget sätt är utanför relationen.

    Jag tror att det är osunt att ha krav på vad en annan individ ska göra eller inte får göra med sig själv och sin sexualitet.

    Vad kvinnan gör i sängkammaren angår mannen för att han är del av det hela.

    Vad mannen gör i sängkammaren angår kvinnan för att hon är del av det hela.

    Porridioter låter besvärligt, det låter som att du träffat killar som missbrukar porr. Det förstår jag kan vara ett problem.

    Du får såklart tycka och ha dina krav, du är ju du.. men jag tycker det är en skev inställning du har om inte din man får onanera och tillfredsställa sina behov som han vill. Får jag höra argument som kan få mig att tycka att det är ett sunt krav eller hur det på något sätt kan vara rätt, så är jag idel öra!



    Men så kan man inte säga? Tex efter förlossningen hade jag super ont underlivet i evigheter, att jag då hade så ont, stygn besvär som gjorde jag inte kunde onanera eller ha sex, det angick inte min partner alls? Han led över att jag led.. Och eftersom vårt förhållande vart lidande på sexfronen så sög jag av honom redan samma dag vi kom hem från förlossningen, jag runkade av honom vid behov för han skulle få känna min närhet när jag ändå inte kunde erbjuda sex.. Och när jag var gravid var jag för rund för att ens nå ner att onanera, det var inte heller hans problem? Jo han gjorde det åt mig och hade sex eftersom jag inte kunde tillfredställa mig och hade hög drift. I vårt förhållande angår den andres sexuallitet i högsta grad. Oavsett om det fungerar eller inte så påverkar det vår relation. Och vi måste ta hansyn till varandra hjälpa varandra och veta om varandras vanor och behov. Nu i dagens läge onanerar inte jag, och han runkar inte. Det finns inte tid barnen tar all tid vi har och vi har massa. Med hus och trädgård att fixa innan sommaren. Så på kvällar tillägnar vi oss åt oralsex, sex eller helt enkelt onanera tillsammans.

    om jag skulle onanera till porr i en sån här stressig situation så skulle det vara respektlöst av mig. Och skulle han göra det skulle det vara respektlöst, vi måste ha tid till våran närhet och ge varandra intimitet så förhållandet fungerar utan konflikter och flyter på som det ska. Så våran egna sexuallitet excisterar inte den är gemnsam, vi lever tillsammans vi har vår sexuallitet tillsammans inte åtskilt. Hur kan man skilja sånt i en relation?

    när i det stora hela består en relation av kärlek,tillit,trygghet,sex. Samma värderingar och mål. Hårt draget. Sex hör till relationer, onani hör till singellivet. Så enkelt är det.
  • Anonym
    swen skrev 2012-03-20 22:24:48 följande:
    Oftast är nog de flesta svenska par överens om att de inte ska ha sex med andra. Har man en överenskommelse är det ju ett svek om man bryter den. Överenskommelsen innebär att man har med det att göra som partner.

    Förstår dock inte riktigt kopplingen till porren.



    Ens partners sexuallitet är ens ensak oxå precis som allt annat. Om min partner är sexuellt frustrerad tex är det inte mitt problem då? Ska jag säga ursäkta prata inte med mig om dina problem du kan gå och runka till porr för det angår inte mig heller, och det fixar säkert alla dina problem.

    för mig när man går in i en relation delar man sitt sexliv med någon. Jag delar med mig av mitt underliv han delar med sig av sitt. Vi har ett gemnsamt. Vi delar det tillsammans. Precis som våra barn är bådas, inget barn är bara mitt, vi delar vårt hem inget rum är bara mitt det är vårat.

    men mina tankar, idéer, dom är mina för jag kan inte dela med mig av allt. Men mitt sexliv kan jag dela med mig av allt. Det är vårat och när man är ett par är inget längre privat. Det som är privat är vårt sexliv tillsammans våra diskutioner kanske det vi vill hålla hemligt det är privat. Men annars är allt gemensamt.

    förstår du vad jag menar?
  • Anonym
    swen skrev 2012-03-22 17:29:01 följande:
    Ordet "alla" betyder i "alla" såna här trådar "de flesta".. självklart finns det undantag. 

    Tror många ljuger om det dock, inte för att det är något fel med det heller... 

    våra existentiella problem" 



    När fan vart det okej att ljuga? Man får väll aldrig ljuga i relationer om man vill det ska hålla? Det är aldrig okej att ljuga varesig det gäller porr onani, otrohet, vad för skit man nu kan komma på.

    oavsett får man en fråga bör den svaras ärligt, och man bör inte ljuga om något. Annars kanske man bör vara singel? För ärlighet kommer för "alla" i topp ett på viktigaste saker i en relation och kan man då inte vara ärlig bör man ej vara i en relation punkt slut
  • Anonym

    Min kompis säger att hennes kille inte kollade på porr, han tyckte det var nedvärderande mot kvinnor.
     Men efter några år så blev kompisen nyfiken, och de tittade tillsammans. Då kom det fram att han alltid tittat, inte så ofta, men ibland, och gillar det, men han skämdes och gömde det väl.. Så jag tror att alla är mer eller mindre så.
     
    Jag själv, kvinna, har en kille som är väldigt öppen med att han kollar, vi tröffades när vi var unga och jag hade väl inget direkt emot det. Men jag blev nyfiken av att han tittade, så en gång hittade jag typ "senaste spelade filmer" och öppnade dom och såg vad de va, han tar dock oftast bort det men ibland glömms det bort, så nu kan jag härma lite det när vi har sex och så.. är lite olika.. känns spännande.. jag är fett blyg, så ja försöker liksom i smyg förverkliga hans fantasier haha även fast det inte går så bra, lite tips får ja å¨tminstone!

  • Anonym
    maaammaaa skrev 2012-03-21 09:29:28 följande:
    Helt frivilligt är det bara om de gör det utan betalt. Det är återigen den ekonomiska biten. Skulle du själv FRIVILLIGT ha sex med en oattraktiv fet sextioårig kvinna som inte tvättat sitt kön, HAR HÅR UNDER ARMHÅLORNA, har genitalieherpes och gud vet vad?
    Har genitalherpes, ja du.. de mår många som frivilligt ligger med personer med det.
    Jag blev smittad av mitt ex och har herpes, det är något som jag mår dåligt över men min man älskar mig ändå och ligger med mig trots det. Tur att det finns en kille som ville ta i mig ändå.
    Och jag är inte en hora och är inte en av dem som legat runt.
  • Anonym

    Att porrindustrin skulle vara skadlig för utövarna kan nog  stämma i viss utsträckning men nuförtiden består dom mest välbesökta porrsajterna av privatvideor gjorda av människor som tänder på att visa upp sig.

    Och ska man hårddra det i den utsträckningen som vissa här  då hoppas jag för guds skull att ni aldrig har tankat till exempel. Ojleindustrin har förmodligen i förlängningen orsakat fler krig och elände än all porr i universum.

    Dessutom tycker jag att det är helt sinnessjukt att det är mer tabu med sex än med mord på film.
    Du kan inte bläddra genom kanalerna en vardagskväll  utan att se ett antal människor bli skjutna i huvet.
    DET tycker vi är ok men HERREGUD om nån skulle utföra den mest naturliga kärleksmanifestationen på bästa sändningstid!!!  

    Mänskligheten har alltid konsumerat erotik, visserligen har det inte varit lika lättillgängligt  som idag
    och vissa fastnar alldeles säkert i nåt man skulle kalla missbruk men det vet vi idag är ett personlighetsdrag som med allra största sannolikhet hade resulterat i ett annat missbruk förr eller senare. (Ät, röka, dricka för mycket).

    Jag konsumerar porr til och från(helst amatörporr där folk faktiskt gillar det dom håller på med) och min fru har inget emot det, hon har till och med uppmuntrat mig för att få tillfredställa mig samtidigt. Hon är en stark och fri kvinna med grymt självförtroende och  gör ALDRIG nåt hon inte vill. Det tycker jag är det viktigaste.

     

  • Anonym

    Har inte läst hela tråden men jag svarar ändå. Jag är inte emot porr igentligen. När jag var yngre kunde jag gärna sitta och titta på en rulle med min man. Nu för tiden efter 3barn känner man sig själv inte lika attraktiv så lusten att titta på dessa perfekta kroppar har avtagit för mig i alla fall. Känner också att när man väl har tid att få sig ett nyp vill man inte ha konkurens av en fil utan jag vill ha min mans fulla uppmärksamhet. Men någon gång ibland tittar vi ändå. Jag måste ju jobba med mitt självförtroende också

  • Anonym

    Jag skulle inte gå in i ett förhållande där porr förekom, så jag har inga intentioner att styra över min man. Jag är lycklig nog att ha en man som faktiskt inte tycker att det är något att se och som säger att han inte skulle gilla om jag kollade på det heller, vilket gör att ingen av oss tittar eller lider av att inte göra det. Alla killar tittar inte på porr, tro det eller ej! Det är en sådan jäkla generalisering.

  • Anonym
    Anonym (Nix) skrev 2012-03-28 14:30:35 följande:
    Jaha, ok, du får tro vad du vill men jag vill se hur det gjorde undersökningen.
    Min man är väldigt intresserad av sex med mig men han skulle aldrig surfa runt på rfsu:s sida till exempel. Jag skulle inte heller svara på en undersökning de gör.

    Men många över 80 + har ju inte ens internet, knappt en video. Menar du då att de köper porrtidningar på macken?
    Och varför vill du så krampaktigt hålla fast vid att kvinnor INTE tittar på porr? Varför får kvinnor inte vara rent biologiska varelser ibland? Varför måste sex intelektualiseras? Det heter inte "sexualDRIFT" för att det är något man kontrollerar till 100%.

    "Min man är väldigt intresserad av sex med mig" skriver du. Om du tror att han BARA  tänder på dig så vet jag inte var jag ska börja...

    Jag tänder på sex generellt, min fru oxo. Vi är relativt unga så det kanske är ett generationsskifte på gång där det är ok att njuta av sex utan svartsjuka. Jag kan ju naturligtvis inte kontrollera  vad min fru tänder på så så länge hon har sex med mig får hon gå igång på blommiga gummistövlar om hon vill. 
    Jag blir upphetsad för att hon blir upphetsad och vice versa.

    Dessutom tror jag att det definitivt har med självkänsla att göra, dom av mina ex som varit mest svartsjuka har varit dom med absolut sämst självkänsla. Och självkänsla och självförtroende kan ingen annan ge oss, vi måste bygga det själva. Det är ingen annans jobb att göra det, det är helt orimligt och fruktansvärt själviskt att lägga det ansvaret på nån annan.

    Uppmuntra er partner att njuta av det som gör honom/henne upphetsad och ni kommer ha ett ärligare, friskare och roligare liv tillsammans!

     
  • Anonym
    Anonym (Bella) skrev 2012-03-30 09:07:02 följande:
    Jag tycker de flesta killar är desperata fånar. Jag onanerar inte heller.
    Troll...
  • Anonym

    jag kan titta på porr själv och likaså min sambo, vi har pratat med varandra och båda är trygg med det.
    För mig är det väldigt enkelt, har man kommit överränns om något annat i förhållandet eller man vet att ens partner ogillar det ja då får man respektera det och antingen sluta titta eller byta partner om det är så att ens lust att titta är så stark. Eventuellt söka hjälp för beroende om man har så stark drift att titta att man är beredd att riskera förhållandet  

  • Anonym
    Anonym (Bella) skrev 2012-03-30 14:17:11 följande:
    Hooohooo hur gammal ska man vara för att sluta peta sig i rumpan då. Onanerar era mammor, mormor, farmor? Jag har blivit kallad lesbisk många gånger bara för att jag sagt nej åt alla killar. nu är jag ingen gamling men kvinnor är vackrare än män, konstigt nog blir bögar hetero med mig.
    Du får ursäkta men jag förstod ingenting av det där.
  • Anonym

    Jag är tjej och kollar på porr medans jag onanerar. Fast bara om jag är ensam hemma. Och om jag är kåt.
    Men att tala om det för min man skulle jag aldrig göra. Sedan så gör säkert han också så. Men vi älskar varann och har ett härligt sexliv i hop oxå ;)
     

  • Anonym

    Jag tycker mig skönja tre huvudargument till varför en del inte tolererar att ens partner tittar på porr.


    Att porr går mot de egna värderingarna. Man gillar själv inte porr, man tycker det är exploatering osv. Man tycker att det man själv borde vara tillräckligt och ens partner skall inte behöva söka annat. Porrkonsumtionen går ut över förhållandet, dvs partnern kan spendera timtal framför datorn och det får biverkningar på vardagen men kanske främst på det egna sexlivet/förhållandet då det inte finns någon ork kvar att ha sex. När det gäller 1) så har alla en egen syn på porr. Det får man acceptera och det är väl svårt att få någon att börja gilla porr om man inte har lust till det. Samtidigt så är det svårt för att förbjuda/hindra någon att titta på porr som vill det. Man kan alltid fråga sig ifall man har den "rätten" att styra över någons lust. Men det är sant att ett förhållande bygger på att ge och ta samt att mötas och hitta en gemensam lösning. Om den ena personen säger att jag inte accepterar att du tittar på porr så har den andra två val - acceptera detta eller rösta med fötterna (dvs gå).

    Punkt 2) handlar mycket om självkänsla och trygghet i sig själv. Vissa har inga problem med att partnern tittar på porr så länge förhållandet fungerar och även sexlivet samt att allt känns tryggt. Man litar på partnerns kärlek och ord samt får bevis på detta under dygnets alla andra timmar (då partnern inte tittar på porr). Men känner man sig osäker, tvivlar på ifall man verkligen räcker till för partnern, man är osäker på att personen verkligen älskar en och ofta är rädd att man skall bli lämnad eller sviken (och även kanske kan bli svartsjuk) så är en stunds porrtittade lika allvarligt som en otrohet eller grovt flirtande med någon annan från partnerns sida. Porren blir en konkurrent där man lätt jämför sig själv och sina egna "tillkortakommanden".

    Den sista punkten skiljer sig lite från de andra eftersom här kan man hitta ett dolt missbruk. Porren är egentligen inte för att dämpa en tillfällig lust utan kan vara en flykt från något annat. För någon annan kan det istället visa sig i jakten på att hela tiden hitta nya sexuella partners, spelmissbruk osv. Tecknen är dock speciella då en person med missbruk kan spendera timtal framför datorn i sin jakt på nya kickar. Nätter framför skärmen drabbar sömnen, humöret, hälsan, förhållandet och kanske även jobbet och därmed även ekonomin. Depressioner är inte ovanliga.

    Nu är inte allt svart eller vitt utan det finns varianter på allt eftersom vi alla är unika och har egna utgångspunkter. Porr kan fungera som ett verktyg för att förstärka lusten och känslan när man onanerar. Det kan även fungera som en ersättning när man inte har möjlighet till sex. Men man får aldrig glömma att onani ofta kan fungera som ett sätt att slappna av. Något exklusivt man unnar sig efter en tid med stress. Och finns porr tillgänglig så är det lätt att använda det. Rätten till en privat sfär måste respekteras och onani behöver inte betyda att man är missnöjd med förhållandet. Detsamma gäller porr. Det är när det ersätter sexlivet som det blir ett problem. Och att man väljer att onanera och/eller konsumera porr framför sin partner.

    Fantasin kan även spela in. Det är inte alla som vågar berätta för sin partner vad man fantiserar om. Än mindre överraska sin partner med det i sängen. Det kan t.o.m vara så att några föredrar att behålla fantasierna för sig själv. Många verkar dock tro att när partnern tittar på porr så är det alltid om någon helt annan som personen tänder på. Men det är ofta en handling, ett scenario, kanske en "fetish"  men där den egna partnern finns med på något sätt. Dvs partnern tittar på vad de gör på filmen men i huvudet så är det båda i det egna förhållandet som gör det som sker på filmen eller bilden. Inte alltid så men ofta. Man kan då tycka att partnern istället borde ta upp det med en själv. Men det är kanske inte så lätt när personen känner till vad man själv tycker om porr eller "förbjudna" saker i sängen. Det sista personen vill är att ses som sjuk, pervers eller äcklig i sin partners ögon. Och man kanske känner att risken är oerhört stor att det bara kommer att tas emot på fel sätt så det är ändå ingen idé. Så personen fortsätter att titta, fantisera och hoppas på att en dag så kanske. Som mest kanske man försiktigt försöker att introducera något som man tar med sig från någon film. För jag tror att de flesta delar samma önskan och det är få göra det med sin partner och inte bara se det på film.

    Oavsett hur man förhåller sig mot porr så finns den där. Vi har under mycket lång tid fått lära oss att porr är fult, fel och äckligt. Trots det så konsumerar vi mer och mer. Självklart kan det bli helt fel om man tror att en porrfilm är som det fungerar i verkligheten. Precis som en spelfilm. Och det är sant att porrindustrin inte är något bra ställe för många som är där idag. Samt att det ger en skev bild på vad som är kärlek och sex. Dessutom kan ingen förneka att tjejer framställs som förbrukningsvaror i de flesta filmer som görs. Vilken effekt detta kommer att ha på yngre generationer återstår att se och allt detta kan man prata om hur länge som helst. Men jag tror att många som tittar på porr ser förbi detta och istället ser den fysiska akten. Sedan lägger man till saker från det egna livet, det man gör i det egna förhållandet och sedan skapar sin egen "film" trots att det kanske sker något helt annat i klippet. Det viktigaste är dock att man är medveten om att man är två i ett förhållande och om den ena inte gillar porr så får man respektera detta. Man har alltid val att välja mellan. Och handlar det om ett missbruk så är problemet på en helt annan nivå och handlar om mycket mer komplicerade saker.   

     

            
Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!