• MammioPapps

    Fler hemmaföräldrar med 2,5-åring i Borås…

    Hej!

    Jag & min man har en liten dotter, som är snart 2,5 år. Vi delar på att vara hemma med vår dotter & tycker detta är jättemysigt & viktigt! Underbart att vara hemma & se henne utvecklas. Tiden går ju så fort!

    Tyvärr verkar det inte finnas så många andra hemmaföräldrar i Borås. På öppna förskolan, lekplatser, 4H-gården & biblioteket är det alltid föräldrar med yngre barn eller föräldrar med ett äldre barn med ett yngre syskon eller dagisgrupper.

    Även om vi har vänner som har barn i samma ålder som vår dotter, så hade det varit jättekul för vår dotter att träffa något mer barn i ungefär samma ålder. Kanske finns det fler hemmaföräldrar med en 2,5-åring i Borås, som kan tänka sig att träffas på t ex på biblioteket?

  • Svar på tråden Fler hemmaföräldrar med 2,5-åring i Borås…
  • MammioPapps

    Hej igen

    Söker fortfarande efter fler hemmabarn i ungefär samma ålder som vår dotter, som är 2,5 år. Det hade varit jättekul för vår dotter att lära känna fler barn i ungefär samma ålder. Vi har även frågat på vårt BVC efter fler hemmaföräldrar i närheten, men tyvärr verkar vi vara den enda familjen som valt att vara hemma med vårt barn!

    Finns det verkligen inte några fler hemmaföräldrar i Borås med omnejd med barn i 2 - 3-års åldern? 

  • Eveby

    Hej

    Gå med i gruppen Hemmaföräldrars nätverk på facebook. Där kanske du kan hitta någon från Borås. Du kan även testa sjalbarn.se. Många hemmaföräldrar är på det forumet.

    Hoppas du hittar någon!

    Mvh Lina

Svar på tråden Fler hemmaföräldrar med 2,5-åring i Borås…