Inlägg från: Luktärten |Visa alla inlägg
  • Luktärten

    Vet ej hur man citerar från avgången men iaf
    så är det ett svar till Ms H.

    Så som jag har uppfattat Room Rescue så väljer du ut det rum som är stökigast eller minst organiserat och ägnar dig en viss tid åt endast det rummet. I morgon är det 5 min RR. Du slutar efter att tiden är slut för att fortsätta dagen därpå. Tror man ska hålla på med detta några veckor framåt.

    Att det endast är 5 min är för att du ska ha fullt fokus på det som du gör. Skälv har jag valt ut kontoret.

  • Luktärten

    Nu tror jag den här telefonen lever sitt egna lilla liv, men vad jag försökt skriva några gånger nu: avgången

  • Luktärten

    Nussi, är också nyfiken på hur detta ska fungera nu när vardagen börjar imorgon och för att inte tala om nästa vecka när barnens alla aktiviteter drar igång. Samtidigt känner jag att iaf jag har en bra grund att utgå från då hemmet är i riktigt bra skick just nu. Mycket tack vare denna tråd!

  • Luktärten

    Jag tror också på det här med att inte skynda på för fort. Det är bättre att få in rutinerna med hot spots och sinken innan man går vidare. Jag kan tänka mig att Fly Ladys avsikt med baby stepsen i början är att bygga upp en lust att hålla ordning och städa.

    Jag själv längtar väldigt efter att få decluttra och room escapa men jag försöker att hålla mig till schemat just för att jag inte ska tröttna helt och återgå till gamla vanor.

  • Luktärten

    Gomorron i tråden. Hot spotandet flyter på bra även om jag inte tagit tag i någon ny utan istället fokuserat på att hålla ordning på de jag lyckats bli av med.

    Något som däremot inte funkar är morgonrutinen. Det måste bli bättring på den punkten. Kaos med gympapåse, skridskor mm som inte var iorninggjort imorse.

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!