Inlägg från: Tres26 |Visa alla inlägg
  • Tres26

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Då skippar jag hela den där *maniska torka vatten i hon* grejen  

    Måste man ta itu med alla hot spots man äger och har på en gång?? 
    Jag kämpar med att bibehålla köksbordet fint. SEN då det sitter hade jag tänkt gå på en till och få den att fastna... 
     

  • Tres26
    060810 skrev 2012-01-05 18:37:28 följande:
    Jag känner ingen motivation alls idag! Bläää!!!
    Är trött och sliten och skulle nog behöva sova. Men det känns som att det blir svårt att hitta tillbaka igen om man börjar fuska.
    Peppa mig lite är ni snälla. :)
    *pepp pepp*  
    Du får försöka tänka att det går undan bara du gör det. SEN kan du sova, vakna (förhoppningsvis utvilad) till ett rent hem och slippa börja bråka med stöket då.  
  • Tres26
    Pallas skrev 2012-01-05 20:56:31 följande:
    Jag kommer göra lika som du - jag tar ett problemområde och jobbar med det tills det sitter som berget. Jag känner mig själv för väl för att tro att jag skulle klara av att brassa på med en massa för att det känns bra i början. Det håller aldrig, utan det är bara vanan att plocka undan som behöver etableras.
    Precis. Jag brukar köra stenhårt ut med ALLT, sen fallerar allt efter några veckor.. Därför jag började med detta för en tid sen. Har ju faktiskt en hel del som sitter som berget nu och det är jag jättestolt över.  

    schnappi i magen Jättebra för dig att du fann energi
    Får du hjälp med barnen då det är sån problematik kring dem?  Oavsett om man har friska barn eller inte så behöver man sin egen tid. Ladda batterierna. 
    Jag vart sjuk varje gång jag var barnledig förut, låg raklång från det dom åkte tills det dom kom hem för att jag var så slut. Nu är det bättre då jag faktiskt tar emot och ber om hjälp från omgivningen.
    Jag måste erkänna att jag bara är människa. Även om jag inte riktigt vill. Jag vill vara superkvinnan som klarar ALLT!  
  • Tres26

    Just ja! Tog faktiskt tag i flera delar i köket idag, organiserade upp spisfläkten, där står nu ett par fina små korgar där jag kan slänga ner småsakerna i.  Rensade ur "godisskåpet" så nu är det överblickbart där också. Samt plockade ren heeeela långa bänken så de bara glänser överallt nu. Åhhååå vad jag är braaaa  
     

  • Tres26

    Vaknade, bäddade sängen. Tog en yrvaken kik in i köket, njöt av att se min skinande ho PLUS bänk.  
    Sen slog jag en kik på köksbordet! Där hade jag glömt en tidning sedan gårdagen, plockade bort på en gång. Njöt av att de var enkelt åtgärdat. 
    Nu ska jag tvätta en tvätt.  

    Tips förresten! Jag blöter ner äggkartongerna innan jag slänger dom, blir bara en liten boll av dom då istället för att hela kartongen ska mölas ner i soppåsen.  

    Sen så klart en Skål  till alla här inne som fixar det här! Tjohoo till oss  

  • Tres26
    Pallas: Där har du fått till de!! Min är ju dassig i jämförelse! Skäms 

    Idag är det segt, barnen har varit tokiga från det dom vaknade i morse, jag har en sprängande huvudvärk och humöret nere på noll. 
    Jag missade helt tvätten i morse men den är i nu. Känner inte för nånting! Jo det gör jag. Jag känner för att lämna barnen hos barnvakt, dra utomlands och ligga på stranden och inte göra nånting! 
  • Tres26
    MajaVira skrev 2012-01-06 19:23:23 följande:
    Då är det väl bättre att sopsortera och sedan lämna det i behållaren för pappersförpackningar?
    Då kan man göra en ynka pynka boll av det i behållaren för pappersinsamlingen?  
  • Tres26

    Fixat tvätt, disk, rent köksbord och sängbäddning. 
        
      Jag kikade in på Flylady en gång i början här, insåg rätt snabbt att den sidan inte var nåt för mig. Kikade sen på andra listor. Fick nå slags nervfel av dom, så jag kör på en sak i taget. INTE skriva listor som stressar mig. Kör på det jag gör, sakta men säkert och blir peppad och inspirerad av denna tråden. Funkar bra för mig   

    Börjar se fram emot mitt hallprojekt som jag har framför mig. Blir ett stort men förhoppningsvis sjukt bra projekt. Ska bli skönt att få var sak på sin plats.  
       
      

  • Tres26
    Alvi skrev 2012-01-07 16:43:26 följande:
    Ni som är mer insatta, detta Swish and swipe. Kommer man någon gång i framtiden bli uppmanad att använda faktiskt toarengöring, och inte bara fönsterputs? Eller tycker de att daglig swish and swipe räcker?

    Fönsterputs i toa? Eller va?
  • Tres26

    Sovit hos mamma, så passade på att shina hennes sink. Sen då jag ändå var i farten så tog jag hela köket. Hon vart glad. :)
    Snart ska jag åka hem och njuta av mitt rena kök, hänga lite tvätt och mäta upp till hyllorna som ska in till hallen. :)

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!