Inlägg från: sholof |Visa alla inlägg
  • sholof

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Hehe debutera in våren är något man borde göra. Vårsolen känns som en högtid att fira in. Finkläder o skumpa låter inte helt fel,:)


    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥♥Världens underbaraste Felix 11/12-08♥
  • sholof
    Ms H skrev 2013-04-02 15:27:34 följande:
    Hmm... jag har köpt ett par nya skor idag, som jag inte är helt säker på att de pasar mina fötter. Därför sitter/går jag med skor på mig inne just nu. Det känns faktiskt rätt uppklätt. Men så är det iofs ett par lite finare skor också. Dock har jag inga problem med att ändå slänga upp benen i soffan och göra ingenting Tyst Och det känns rätt knepigt att gå med skor inomhus...
    Ja jag förstår inte alls det där med att ha skor inomhus, och förstår inte alls hur man ska lyckas städa när man har skorna på :)

    Fast sen är jag emot all form av högklackat osv, mina fötter är förbredda för många skor. Känner mig inte alls bekväm.

    Linn: skubb förvaring som ni har i trådbackarna, är det rätt storlek på dom så att de fyller ut lådan bra och inte åker runder? Tror att vi kommer införskaffa några sådana nästa gång vi är på IKEA, just för att kunna ha underkläder i trådbackarna istället. Så kan vi ha andra kläder som måste ligga i de inbyggda lådorna i vår andra garderob.

    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥♥Världens underbaraste Felix 11/12-08♥
  • sholof
    Ms H skrev 2013-04-02 22:18:24 följande:

    Inte jag heller. Syftet idag var endast att känna ifall skorna är tillräckligt bra innan jag lämnar staden jag köpt dem i =)

    Jag har också de där(tror jag) försvarigslådorna (i helt andra garderobslådor) och är jätteirriterad på att de inte passar i lådan, utan precis som du säger åker omkring samt gör mellanrummet i stort sett oavändbart =( Men IKEA verkar inte vilja sälja några förvaringsgrejer som passar i mina IKEA-lådor... 

    Ja det gäller nog att ta måtten innan jag åker till IKEA. Fast på Linns bilder såg de ut att passa bra och jag tror vi iaf ha likadana trådbackar.
    O när jag hade läst i Linns blogg idag så blev jag ganska irriterad på våra strump o underklädeslådor när jag skulle lägga in den rena tvätten. Så nåt måste jag göra...

    Sambon undrade om det skulle bli bättre av att möblera om i lådorna men sen insåg han att det ju faktiskt hade blivit bättre plats efter förra rejden jag tog där så han litar på mig :)   
    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥♥Världens underbaraste Felix 11/12-08♥
  • sholof

    OCD? :)

    Ja, stackars din man, strumporna på bild i bloggen o nu full koll på hur hans kalsonger ligger ;) 

    Min strumplåda är det verkligen kaos i, men där har jag oxå alla sorters olika strumpor. Innan låg bh o trosor oxå i samma låda men det har jag redan delat på. Men trådbackarna är för stora för underkläder tycker jag så då passar nog skubb bra in hos oss.   

    Tror det är samma serie som vi faktiskt har i våra garderober i hallen, men då de hängande varianterna. De garderoberna har blivit så bra ordning i sen vi storrensade där och fick in de där hängande förvaringarna  


    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥♥Världens underbaraste Felix 11/12-08♥
  • sholof
    Luktärten skrev 2013-04-03 22:27:33 följande:
    Har i kväll roat mig med att läsa lite olika bloggar som länkas härifrån. Jättefina!

    Förra veckans zon, vardagsrummet, avslutade jag idag. Skönt att äntligen klarat av en zonstädning. Veckans zon blir lite svår att genomföra med tanke på all snö och is som vägrar försvinna i år. Lite avtorkning av ytterdörren kanske det får bli iaf. Tar hand hallen istället. För visst ingick den också? Där råder en viss organiserad kaos just nu. Jackor för alla olika temperaturer. Skor och kängor som passar allt från snöstorm till en snabbvisit till soptunnan. Drömmer om att få tvätta in skidbyxor och vinterjackor. Våren, komsi, komsi....

    Heja!

    Blev aldrig helt klar med förra veckans zon, hade planerat att ta vitrinskåpet oxå men orken räckte inte till.

    Här i skåne är nästan all snö borta, så jag hjälper den på traven. Kommer bli härligt i helgen när all snö är borta från verandan.    
    Våren är här! Så jag kan nog städa ndan overall och vinterkängor nu. :) 
    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥♥Världens underbaraste Felix 11/12-08♥
  • sholof
    Linn77 skrev 2013-04-03 22:40:30 följande:
    Här hade vi lite vårfeelings idag, satt till och med på balkongen ett tag.

    Jepp, hallen ingår i denna veckas zon så det är väl bra att lägga lite krut på den. Vi håller på och funderar på hur vi ska göra en välfungerande start- och landningsplats i vår hall. Vi hade riktigt bra ordning på det innan vi flyttade men nu är det dags att göra något åt saken.

    Funderar även på att försöka fixa linneskåpet denna vecka, eftersom det också står i hallen.
    Jag bor ju så trångt att jag inte har någon veranda eller matsal att lägga krutet på. 

    Har också kikat runt på olika bloggar ikväll, vore kul att få lite fler tips om bra bloggar att hitta till!

     

    Hur tångt bor ni egentligen du o din man?

    Jag har inte heller nån matsal så barnens lekrum får ingå i veckans zon.
    Så idag när jag o sambon hade ätit så fick jag med honom in där så tog vi ett röj. Sambon satt med playmobilen o byggde o fixade och jag sorterade bland alla bilar, monster, gubbar m.m. Nästan lite skoj o både jag o sambon var nöjda när rummet var färdigstädat. 
    Härligt när man kan hjälpas åt, sen underlättade det att vi inte hade några småkillar hemma som skulle hjälpa till :)    
    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥♥Världens underbaraste Felix 11/12-08♥
  • sholof

    Jag har oxå precis läst igenom Linns inlägg och start o landningsplast. Det verkar så praktiskt med allt samlat på ett ställe och att det är ordning och reda.
    Vi är noga med att barnen ska hänga upp sina jackor och ställa skorna på plats. Men sen är det ändå så att det blir lite av en samlingsplats för alla saker som ska in eller ut i huset.

    Vår hall är relativit liten, och när vi är alla hemma så är det 4 småkillar o jag o sambon så vi alla måste ha plats för våra saker. Än så länge går de inte alla i skolan så skolväskor har bara en, men det ska planeras in en plats för 4 väskor nu. Plus gympapåsar m.m.
    Såg även i en blogg, kanske i Linns, att de hade fruktskål o sånt i hallen oxå så det blir naturligt att ta en med sig på morgonen. Så hade jag velat ha det.     


    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥♥Världens underbaraste Felix 11/12-08♥
  • sholof

    Vi kanske skulle ha en bildtråd med bilder före o efter eller bilder på hur vi löst förvaring och organiserat.! För oss som inte bloggar ;) Har inget förslag angående vagnar i hallen, det bästa är väl att försöka hitta någon plats utanför.


    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥♥Världens underbaraste Felix 11/12-08♥
  • sholof

    Sinken är shinad, badrum och gästtoalett är sosad. Diskmaskinen är tömd, sovrummet är vädrat......så nu är det äntligen dags för mig att sova. :)


    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥♥Världens underbaraste Felix 11/12-08♥
  • sholof
    Ms H skrev 2013-04-04 10:00:39 följande:
    Angående bildtråd, jag skulle isf föredra en sluten grupp.

    Jag håller med, jag var nästan på väg att föreslå det oxå. En grupp man kan få gå med i nördar man varit aktiv här ett tag?
    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥♥Världens underbaraste Felix 11/12-08♥
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!