• Glimma76

    Min 12-åriga dotter har blivit anmäld för mordbrand!

    Utredningen lever ju sitt eget liv nu sas och kommer att göras oavsett vad och komma fram till det den kommer fram till sas.

    jag skulle flyttat henne till en annan skola direkt om det är som du säger och sedan inte tillåtit henne umgås med de stökiga tjejerna. Och det kommer väl sluta ändå om hon byter skola. Men skola skulle jag bytt oavsett vad utredningen visar

  • Glimma76
    Anonym (Myran) skrev 2012-01-02 20:30:57 följande:
    Har ordnat idag så att hon får börja ny skola nu till vårterminen. Hon säger själv att hon vill komma bort från dem. Lite kruxigt då det är ett enormt grupptryck och hon hellre är med än står utanför. Vilket är fullt förståeligt. Inte lätt att vara 12 år :-/ Den tjejen hon är utpekad att ha varit tillsammans med bor i lägenheten under oss vilket gör det hela lite svårare också. Den tjejen är "stammis" hos socialen då hon snattar enormt mycket. 
    Bra, hoppas att hon finner sig till rätta i den nya skolan. Förstår att hon inte kan säga nej till sina gamla "kompisar", hon är bara 12. Men du som förälder kan förbjuda henne att umgås med dessa tjejer och på så vis hjälpa henne.
Svar på tråden Min 12-åriga dotter har blivit anmäld för mordbrand!