Inlägg från: Daniii01 |Visa alla inlägg
  • Daniii01

    Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?

    Nu har inte jag läst igenom alla kommentarer bara ts och de första inläggen!

    ALLT HANDLAR INTE OM VAD VÅGEN SÄGER! Du kan vara jättefin och vältränad i kroppen och vågen visar en siffra som vi reagerar på och kanske tycker är mkt.

    Du kan ta en som är exakt lika lång , väger lika mkt som dig och det kan skilja så enormt mkt beroende på benstomme , hur mkt  fet vs muskelmassa du har . Ett klart exempel , den som har mer fettmassa kan se fet/mullig ut medan den som väger lika mkt men har ERSATT fett mot muskler ser fit/slank/vältränad ut! OSV

    BMI tycker jag inte heller är nått bra begrepp att visa efter , liksom en bodybuildare tränar ju , får massa muskler och går därav upp i vikt medan BMI:t säger att personen är fet , har fetma.

    Samma sak är ju med vardagliga personer , vi har alla olika fettmassa i kroppen , muskelmassa och benstommar , BMI mätningar kan slänga sig i väggen , det är bara en siffra som igentligen inte säger nått alls.
    DVS ungefär samma som vågen. Ska man ha nått ska man ha en våg som kan mäta fettmassa vs muskelmassa , en bra sådan villsäga inte en från claes ohlsson elr liknande, men vilka har det?

    TS , det är skillnad på verklighet och film , det du ser på tv , filmer, internet ,tidningar ALLT är redigerat för att se så slank , storbystad , fin "perfekt" ut. 
    Sluta vara så media kåt och tro inte på allt du ser och hör genom media.
    Men att gå in på en forum som heter familjeliv där många precis har , ska föda barn och prata på detta sättet om vikt tycker jag är oförskämt . Och nej , jag är inte tjock som troligtvis blir mothugget , jag är 165cm 50kg detta är mina siffror om det nu säger dig något .

Svar på tråden Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?