Inlägg från: k a t t a |Visa alla inlägg
  • k a t t a

    Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?

    hahaha, alltså det är ju så korkat. samma fråga ställs hundra gånger "nu är frågan varför alla är då feta?" 
    du har ju fått utmärkta svar i tråden ts. för att folk äter mer. rör sig mindre. inte hjärnkirurgi precis. eftersom det "inte är nåt illa menat" med tråden är det väl ett förträffligt och tillfredsställande svar? eller? 

  • k a t t a
    pollykolle skrev 2012-01-04 22:26:56 följande:
    Jo, men varför gör dem det? Vill de bli feta? vill de vara feta? 
    Varför har de inte tid? Varför ? haha Fattar fan inte själv. 
    ptja, det finns säkert lika många anledningar som det finns folk. du kanske gör något annat som är dumt: kollar för mycket på tv, röker, solar eller dricker sprit. människor gör saker helt enkelt, ibland genomtänkta, ibland inte. jag kan dock omöjligt tänka mig att du är så genomblåst så att du fortfarande efter drygt 70 inlägg undrar varför folk är fetare nu än förr i tiden. går att läsa i närmsta näringslärabok, och du kan säkert hitta nån psykologibok om det sociala fenomenet som gör att folk äter.
  • k a t t a

    SAMMANFATTNING:
    Har jag fattat rätt: fram till ca inlägg 70 var frågan vilka faktorer som gör kvinnor feta.
    Sedan till om kvinnor vill vara feta.
    Därefter omformulerades den från fråga till åskiten att det är synd att svenskor inte är snygga längre.
    Vidare därifrån hamnade ts i frågan varför feta klagar över att de blivit feta från ingenstans (länka gärna till någon som gör det, jag hör ofta detta fenomen beskrivas men har ännu inte sett det i verkligheten)
    och nu är frågan återigen just varför kvinnor är så feta.
    Och på detta strösslas lite "jag är inte emot feta människor jag bara undrar".

    Ts jag kan tala om varför du väger så lite: du har bara varmluft i skallen

  • k a t t a

    huh... känns väl som att midjemåttet ändå borde ökat från att du var liten i och med att hela du växt?

  • k a t t a
    Ökänd skrev 2012-01-04 23:32:05 följande:
    Vad har längden med saken att göra? Ska du ljuga så gör det bra. Midjemåttet ökar väl knappast för att du är kortare.
    nu är det bara att vänta på att någon känner sig "krengt och på hoppad"
  • k a t t a
    Ökänd skrev 2012-01-04 23:37:56 följande:
    Googlat eller?
    give her a break, hon höftade ju till med en fullt rimlig siffra här!
  • k a t t a

    men pollykolle, varför var du en sån knubbsäl innan du var färdigväxt då? jag menar, om du minskat en halv decimeter i omkrets samtidigt som du växt på längden måste du ju haft en oerhört slö och slapp tjockiskaraktär innan eller? så då har du kanske svaret på din egen frågeställning om du drar dig till minnes?

  • k a t t a
    pollykolle skrev 2012-01-04 23:46:04 följande:
    Katta, ditt namn säger det mesta om dig själv. Mer behöver jag inte säga. 

    Jag har aldrig varit ett fetto, kommer aldrig att bli heller. Tycker synd om dig om du nu haft det svårt genom åren och varit lite större. Tyvärr är jag smal och kan inte göra något åt det.
    Om du nu är avundsjuk, börja träna och äta rätt istället för att sitta här och klanka av dina problem på mig som mår toppen av min kropp.
    Tycker du ska skärpa dig nu och vara mogen. Lägg inte skulden på mig varför du nu mår dåligt över din kropp eller vad det nu är.
    Har aldrig varit överviktigt, möjligen normalviktig och nu är jag tydligen "underviktigt" enligt er vilket jag inte är när det gäller min läkare.

    Så tycker du borde vila skallen lite, rensa ur den lite. Gå och lägg dig nu istället för att hålla på och tramsa.  
    Aww. Tack för omsorgen. Jag gillar min kropp också och det gör mig inte alls ont att du gillar din. jag är precis normalviktig och där planerar jag att stanna. Men jag tycker att du verkar vara ett rickspucko av guds nåde som inte ens kan hålla ihop din story eller hålla rätt på vad du egentligen vill ha svar på. Men tack och hej!
  • k a t t a
    Ökänd skrev 2012-01-04 23:49:12 följande:
    Visst, med måttband och så skriver du FL på magen
    haha! Solig
  • k a t t a

    Jag kan bara tala för mig men anledningen till att jag "hackar" på ts är inte själva åsikten att svenskar blivit tjockare. Det är ju ett faktum som går att understödja rent vetenskapligt. 

    Denna tråd handlar dock inte om det, och ts är rasande över att det har genomskådats. Den handlar istället om att underförstått säga att tjocka personer är fula, vilket är en åsikt jag mycket väl tycker att man får ha men varför kan man då inte stå för den i stället för att förklä diskussionen till att handla om samhällsfenomenet övervikt?

    Anledningen att hela diskussionen har eskalerat är just att ts vidhåller att hon endast är intresserad av ett neutralt svar på den frågan (vilket hon fick redan i första svarssidan) men därefter har hon suttit och eldat på debatten med att tycka synd om feta och tycka att de nog är avundsjuka på henne, och om det nu är syftet tycker jag att det hade varit mer retoriskt intressant att redan från början starta en tråd om äckliga fetton.

Svar på tråden Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?