• kallab­alik
  Äldre 12 jan 14:17
  24273 visningar
  48 svar
  48
  24273

  Erfarenheter av Handelsbanken?

  Har varit kund på Handelsbanken i många år - närmare 40 - och har gjort flera hus / läg affärer, även haft ett litet företag och jag har alltid blivit väl bemött - även då jag var en fattig ensamstående mammamed en del skulder!

  Varje gång jag haft en affär på gång - sälja / byta bostad har jag läst på hur räntorna ser ut och vilka möjligheter andra banker kan ge mig och utifrån det förhandlat med shb och alltid fått tillfredsställande lånevilkor.

  Dock har jag vid ett tillfälle klagat på bemötandet från en ny ( gammal i gården ) bankkvinna på mitt kontor - hon behandlade mig som någon mindre vetande person och då stod vi inför ett lägenhetsköp.

  Klagade direkt till platschefen - fick omedelbart en ny kontakt på bankenoch den har vi kvar och allt fungerar bra igen.

  Ibland är det så att personkemin inte stämmer och det är inte värre än att vara ärlig - jag ÄR kund och även om jag är en liten kund är det sådana som jag bankerna tjänar pengar på och då kräver jag ett visst mått av  proffsigt bemötande.

Svar på tråden Erfarenheter av Handelsbanken?
Logga in
Bli medlem