Inlägg från: soffanloppan |Visa alla inlägg
  • soffanloppan

    Barnvagn?

    Hejsan!

    Nu när man går i "väntans tider" så har man börjat bli lite sugen på att inhandla oss en barnvagn till vårt kommande pyre :) Vi har ett medgivande på 0-24 månader. Det troliga är att barnet är ca 1 år. Vad bör man tänka på när man inhandlar en barnvagn? ligg & sitt kombination har vi tänkt oss. Något bra märke? förslag mottages tacksamt!

    Med Vänlig Hälsning

    Sofia  

  • Svar på tråden Barnvagn?
  • soffanloppan
    Genuin skrev 2012-01-19 10:58:22 följande:
    Jag tycker att ni borde ha en vagn där ni kan ha barnet mot er så att barnet känner tryggheten i att se er när ni är ute. En sulky kan man gott vänta med ett bra tag.
    Hejsan!

    Ja vi kikar efter en vagn som har vändbart handtag! :)  
  • soffanloppan
    Juno skrev 2012-01-19 13:52:42 följande:
    Bra tips om vagnar. Bra att ni ta reda på vad ni vill ha.

    Mitt tillägg är att vänta med att köpa tills ni fått barnbesked. Då vet ni hur gammalt ert barn är och vilka behov hon/han har. Jag vet att det är beställning på vissa vagnar men ändå. Vi hade medgivande på två barn ej fyllda 4 tänkte oss en 1åring och en 3åring, och var inställda på en syskonvagn. När vi fick besked om våra barn var de 2,5 och 6,5. Ingen syskonvagn här inte.Flört Det blev en Emmaljunga på blocket som den yngsta hade ett halvår innan hon tröttnade.
    Hejsan!

    Vi har tagit det beslutet att vänta tills vi fått barnbesked. Det är lättare att veta vilken vagn man skall välja då :) Det är dock väldigt bra att få så mkt information om vagnarna då det finns en hel "djungel av vagnar"
    Ha det gott!

    mvh Sofia  
  • soffanloppan

    Hej!

    tack för alla svar :) jag har köpt en bärsele patapum toddler som är för barn från ca 1 år - . Den verkar väldigt bra och ergonomisk. Vi har inhandlat oss en Teutonia vagn. Vi hoppas den blir bra. // Sofia 

Svar på tråden Barnvagn?