Inlägg från: Genuin |Visa alla inlägg
  • Genuin

    Barnvagn?

    fabbemam skrev 2012-01-13 22:17:18 följande:
    Vi har en Brio Nova eller Happy. Nova är föregångaren till Happy och efter som den köptes begagnad är jag inte säker på vilken det är men den är ljuvlig att köra och Guldklimpen kan fortfarande ligga i den men med något lite krökta ben, han är 90cm lång nu men kan ha den säkert ett år till om han böjer benen lite mer när han ligger.

    Vagnen har fullt liggläge och kan vändas framåt eller bakåt. Vi hade en Nova till vår Bio- son som är född på senvintern så vi hade ingen insats ens när han var nyfödd utan bara åkpåse, sedan när han var runt 4 månader ville han halvligga för att månaden efter helsitta! Så klart låg han o vilade ibland men insatts, lift eller liggdel hade känts helt överflödig när vagnen ändå blev helt plan.

    Teleskophandtag och luft hjul är fantastiska uppfinningar! 

    Lycka till med ditt härliga och alldeles underbara "problem". Handla inte för fort, för då blir klämma känna o längta tiden kortare!
    Instämmer, Brio Happy, lufthjul, telskop, kan lägga till lättviktschassi och ej för hammal, ej äldre är 2010 års modell tror jag de ändrade chassit senast...
  • Genuin

    Jag har haft en Kronan som jag tyckte var toppen sålänge man hade liggdelen. Men sittdelen känns väldigt stor, mitt smeknamn för vagnen med sittdel var blåvalen pga dess storlek och otymplighet. Sedan är det näst intill omöjligt att få åkpåsen att sitta kvar på sittdelen uppe vid toppen av ryggstödet, den bara hasade ner. Jag försökte sy fast remmar etc men då vek sig hela toppen och blev bara värre...

  • Genuin

    Jag tycker att ni borde ha en vagn där ni kan ha barnet mot er så att barnet känner tryggheten i att se er när ni är ute. En sulky kan man gott vänta med ett bra tag.

Svar på tråden Barnvagn?