Ikväll blir det ett gammalt recept från någon gammal damtidning: 
Billans räkgryta ca 6 port
3 påsar djupfrysta räkor (orensade ca 1,5 kg)
2-3 msk smör
2 msk curry
5 dl grädde (byt gärna ut mot lättare alternativ)
3 msk chilisås
lite cayennepappar och tabasco
1 krm svartpeppar
1 krm paprikapulver
1 purjolök i ringar
1 stor grön paprika i strimlor
Tina räkorna. Fräs de rensade räkorna under omrörning i smöret tillsammans med curryn som strötts över. Häll i grädden och rör om väl. Ta upp räkorna med hålslev. Lägg i chilisås, svartpeppar, paprikapulver, purjo och paprika i grytan. Rör om väl (och sjud gräddblandningen tills den tjocknar men inte längre att paprikan behåller sin spänst). Så här långt kan du förbereda. Koka ris och skölj sallad. Lägg ned räkorna i grytan och hetta upp den. Servera genast med kokt ris, sallad och pain riche.