• Grustradgarden

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej!

    Finns det någon här som fått hjälp efter första ivf där INGET av äggen ens befruktats? Fick ut 6 ägg i förrgår. Idag ringde dom och sa att inget hade befruktats... De hittar inget fel på varken ägg eller spermie, men jag börjar undra hur noga de ens kollar äggen?

  • Grustradgarden
    Annanathalia skrev 2020-08-26 20:28:32 följande:

    Hej på er!

    Precis hemkommen från Aten efter en första ivf omgång hos Penny (Serum). Vi fick för första gången 3 embryo till frysen. Medicineringen helt annorlunda och också resultatet. Skam den som ger sig. Aten var magiskt, lite turister, underbart väder, god mat och lika trevlig som innan. Har verkligen blivit en stad jag tycker mycket om. För er som tvivlar på att ta steget och åka utomlands så vill jag bara säga att testa. För mig är skillnaden i bemötande så stor att jag blir chockad varje gång. Oavsett om detta kommer fungera eller inte så är Penny en person som jag kommer känna stor tacksamhet till oavsett.


    Härligt det låter! Har fortfarande ett försök kvar via landstinget, men funderar på privat redan nu. Hur mycket skiljer det i pris Aten mot Sverige? :)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!