• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Poussin: vikket jäkla skit, måtte det inte vara så Skrikandes Okej, försök ta det lugnt och få IL igen på måndag då, det är inget du kan påverka just nu, tyvärr. Skit. Är mycket sojaprodukter i helgen.
    Jag inväntar just nu remisserna från operationen som sen ska översättas och skickas till Dr D. Först därefter vet jag hur vi går vidare och när jag ska testa TNF igen, tidigast om 2 veckor. Är det nån som vet om TNF, om jag har förstått det rätt så tas det inte på samma vis i Sverige så jag funderar på om det blir bättre att skicka blodet. Nån som vet? Liksom inte lönt att få nån att ta det om det ändå inte tas på samma sätt som Chicago. 

  • Zinfandel

    Holly, ungefär så ja! För att slippa slåss mot allt och alla så tog vi i stort sett alla prover i Aten, vi tog bara de vanligaste här (tsh, hiv, hep) så du måste inte ta allt på listan hemma först. Men bor du i Sthlm så är det lätt! Annars kan det vara lite grejande men kolla med din vårdcentral. Maila Dr D redan idag och summera er fertilitetshistoria, översätt journaler osv och skicka till honom sen får du en telefontid med honom. Ju mer info han har då, desto bättre.  

  • Zinfandel

    Strwaberry: här har du en skåning ;) Men tyvärr är jag nog ändå inte rätt person att fråga eftersom jag inte längre har så mycket till övers för svenska kliniker. Jag har varit patient på båda kliniker du nämner och de har ju 'missat' allt på mig.. Och efter att ha varit aktiv här länge och haft mycket 1-1 kontakt med många så vet jag att det inte är specifikt för dessa kliniker. Du kan få kortison här men inget mer. Till alla som bor här i krokarna säger jag därför tveklöst - välj Danmark istället!! Lägg pengarna där, det är billigare och bättre vård. Sen välkomnar jag fler här nere så vi kan hjälpas åt att finna folk som jag hjälpa oss med bla immunterapi, det är bra att ha mer än ett ställe och det tar oerhört lång tid att ringa runt så alla som kan bidra är mer än välkomna :))

  • Zinfandel

    Holly: de prover man kan ta i Sverige har nog gett bra resultat för de flesta av oss... Mina var tiptop och visade inget. Men inte sen när man gör de djupgående testarna på Rosalind Franklin University, dit proverna skickas, det är då de väsentliga immunproblemen uppdagas.

  • Zinfandel

    Poussin: har knappt kunnat bärga mig dessa dagar,a det är sååå strålande nyheter!!! Wow, vilken statistisk vi har här!! Dr D for president Solig Grattis vännen, det är underbart HjärtaSkrattande

  • Zinfandel

    Men Curly, vad säger du?!?! Gråter Nej nej nej!! Okej, vi avvaktar hcg. Lovar att hålla alla tummar. Huu, vad chockad jag också blev nu. Kommer tänka på dig hela natten tills du meddelar oss i morrn. Stor kram, ta hand om dig Hjärta

    Holly: ja, jag had eprovat ett fet med 10-15 mg Pred först. För väldigt många räcker det men gör det inte det så är det inte lönt att spilla mer tid. Uppdatera mig, har du nån immunoligisk sjukdom som du vet? Dimitri Flört

     

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!