• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej alla godingar! Har inte varit så aktiv på sistone. Som vissa av er vet så fick vi ett tredje missfall efter en 2a naturlig graviditet efter IL och pred och fragmin... Så nu har vi haft grav 3G på 6 mån efter Aten behandling! Så den hjälper, jag är levande bevis, precis som många här . Nu väntar vi på missfalls utredning m blod prover och sperma prover samt hysteroskopi operation och ta bort polyp i livmodern. Tredje missfallet var nu 2v sen och vi orkar fokusera framåt igen. Häromdagen när jag beklagade att vi inte får försöka igen nu, så sa min rara sambo "men vi har ju fått så många plus, vi måste låta de andra få några nu" och så började vi båda fnissa... Då vet man att man kommit vidare, att man orkar skämta mitt i allt elände! Lovar va lite mer aktiv framöver! Stor kram till er alla som plussat och alla som kämpar! Vi ska lyckas 2012 !

  • CurlyRed

    Zin - älskar din attityd!! Vi kommer lyckas! Ego - var idag och tog prover för missfalls utredning. Blodprover och kromosom prover på mig och H. Samt han fick remiss för sperma analys. Fick även remiss för blodkoagulerings prover som ska lämnas på KS, så måste dit nån dag med. Även om Gyn sa att han aldrig hittat fel hos nån av sina patienter trots alla prover, så känns det bra att kolla upp! Tisdag Gastroskopi och kolla mage och tunntarm för misstänkt gluten allergi. Onsdag Hystoskopi för polyp borttagning. Känns som att jag bor hos läkare men lika bra att köra på, så vi kan fortsätta försöka sen... Poussin - grattis till fint KUB resultat! Tjorven - grattis till UL! Kram till er alla fina tjejer!!

  • CurlyRed

    Gastroskopi gjord igår, resultat 11 juni. Idag har vi lämnat sista blodproverna i missfalls utredningen och även sperma analys, även dessa svar ca 11 juni.... Om en timme dags för hysteroskopi operation. Håll tummar att det går bra mina vänner ! Sen kanske vi äntligen kan få börja försöka igen så småningom! Det här har varit en lååång vår, även om vi hunnit med 3 grav och 3 missfall... Nu är det dags för lite positiva besked tycker ni inte !

  • CurlyRed

    Hej alla, hemma igen! Hyston gick bra, normalt formad livmoder i ok storlek, öppningarna till äggledarna såg också bra ut. Men vad dr D i Aten och även min HSG röntgen läkare trodde var polyp var istället en hård klump av graviditet rester från vårt första missfall i januari, den hade borrat ner sig hårt i slemhinnan mellan infarten från höger och vänster äggledare. Så trots att jag haft 2 grav och rejäla blödningar på dessa missfall så har det inte kommit ut. Så känna bra att de opererade bort det. Skickat på analys nu, så vi får se om det är något som ser onormalt ut. Fick även läkarens kort, så ska ringa när vi blir gravida igen och få göra första VUL där i v6, så de ser att det har satt sig på rätt ställe. Han rynkade inte ens på ögonbrynet när jag berättade att det var först nu när vi tar fragmin nu sombi plussat på 5 år. Hoppas han kan hjälpa oss m recept om det behövs framöver. Så hemma igen, blöder så mens kanske startat (började redan igår på dag 20). Han tyckte vi kunde börja försöka redan i denna cykel eftersom ingreppet var så litet. Så väntar nån dag och ser om det är mens, sen kan vi börja m kortison och trombyl igen. Så skönt att det här steget är avklarat!!

  • CurlyRed

    Tack för era fina inlägg, det värmer!!❤ Tjorven - Det var precis min reaktion med😳! Jag har ju varit på flera VUL och Gyn här har ju inte sett nått. Men som tur var såg ju dr D att nåt såg knasigt ut och jag fick fina VUL bilder med mig hem som bevis! Annars hade jag varken fått HSG eller hysto på remiss när jag kom hem! Så alla ni som är på gång utomlands, be att få bilder med hem på vad de än misstänker eller ser! Det jag är nervös för är ju att det kan upprepas, frågade läkaren idag och tydligen har man lite ökad risk att det kan fastna rester igen... Men nu ska vi tänka positivt😉!

  • CurlyRed

    Vi fick ju 2 embryos tillbaka m FET i Dec, ett 4celligt och ett 2celligt. Det jag tänkte på idag var om det var det 2celliga som förhårdnats och fastnat. För det 4celliga hann vi ju t o m se hjärtat slå på innan det blev missfall... Vi får aldrig veta, men man undrar ju😉 Gonatt alla ni underbara tjejer!!

  • CurlyRed

    Finafina - tuffa nyheter förstår jag!! Men bra m ordentlig diagnos, så du kan ta rätt steg nu direkt! Ja, tycker också dr D är mycket noggrann, empatisk och kunnig! Tack alla nu andra för era fina ord! Ja jag har haft spottings sen typ ett halvår. Får de om jag blir av m dom nu . Men vet att det även kan tyda på progesteron brists efter ÄL. Så därför tänkte jag börja m prog vag redan 3 dar efter ÄL och inte vid plus. När nu det blir . Först vänta in mens och känns den normal blir det kortison och trombyl start. Annars väntar vi en mån till. Skulle gärna ta de vanliga hormon testerna dag 3 nu igen, så man ser hur vi ligger till. På tors får vi blid koagulations resultaten, blir spännande! Lully - wow att ni kommit så långt! Grattis vännen till fina mått på lilla babyn!! Poussin - v13 så härligt!!! Hoppas få se en VUL bild när vi ses!! Många kramar alla fina!!!❤

  • CurlyRed

    Hej alla, varit offline då jag har strul m nätet... Här hemma testar vi några naturliga cykler nu m IL och kortison, fragmin. Får se om det lyckas. Fick även testa östrogen vag tabletter den här cykeln då slemhinnan var lite tunn... Annars väntar vi på kromosom analys och sperma prov resultat den 11e juni i missfalls utredningen. Hur är det m alla här? Lully hur går det för er, måste närma sig BF? Zin, snart dags för frysis? Poussin hur mår bebben ? Samma fråga till Tjorven raring! Myris - extra stor kram till dig vännen!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!