• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag var på VUL idag på CD 16 för att kolla om det blir sen ÄL, eller ingen ÄL. VUL läkaren såg ingen ledande folikel, men slemhinnan var fin och treskiktad. Jag fick positivt ÄL-test idag och ÄL-flytningar i lördags, så nu vet jag inte vad jag ska tro...

    VUL-läkaren säger att det inte blir någon ÄL, min gyn säger att VUL-läkaren kan ha missat något på VUL och att det förmodligen blir ÄL.

    Kan man ha treskitad slemhinna, få positivt ÄL-test och höga östaradiolnivåer utan att det finns nån folikel? Låter skumt i mina öron... 

  • Hjärtefröjd
    Angla skrev 2012-06-19 19:14:32 följande:
    Hjärte hur gick ert samtal?

    Jag fick samtal idag ... Enl Dr D ligger mina uSA prover normalt idag. Ungefär 20 dagar inna nGrekland så säger han att ngt har hänt för han ka nse en irritation. Då fick jag min bortfallsblödning av sprayen. Kan det vara det? Enl Dr D är mitt problem sköldkörteln. TSH ligger på 1,92 och T4 på 1,21.Min sköldkörtel är orolig och mycket irriterad men inte så "deep" irriterad. Den är problemet för den fungerar inte bra. Mina sköldkörtelantikroppar är relativt höga.

    Jag skall nu var 3:e dag öka Levaxin dosen. Ta nytt FBC inkl TSH imorgon för at tsen antagligen få IL ganska så omgående. Efter ET skall höga doser Fragmin och Trombyl läggas till. Dr D tror att jag är en reaktivt person som kommer få en stark reaktion vid implantationen och då skall akut FBC tas för vidare ordinationer. Där kommer det att vara mycket kritiskt! Just nu var utifrån USA proverna en bra period för IVF även om viss irritation kunde ses.     
    Vi ska prata med honom på måndag, så jag vet inget än. Jag ska ta FBC i morgon jag med.
  • Hjärtefröjd

    Hur gör ni med IL och blodprov i sommar?

    Min klinik har stängt i juli, så jag kan få nästa IL som senast den 6 juli och då kommer jag bara vara på CD4. Och någon blodstatus kommer inte kunna tas i juli, då vi är bortresta och kliniken som sagt stängd.

    Känns trist att inte kunna göra något ordentligt försök när vi äntligen varit i Aten. 

  • Hjärtefröjd

    Jam08: Kliniken ligger en bra bit från Syntagatorget. Vi åkte tunnelbana (typ 10 stationer Syntagma) från till Halandir och gick därifrån. Sen åkte vi taxi tillbaka, tror det kostade 150 kr.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!