• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ang tester, tänk på att ni kan ta det mesta via Werlabs där ni dessutom har rabatt!

  • Zinfandel
    barcelona 78 skrev 2014-11-06 09:27:11 följande:

    Hej alla! Vi gör hemmaförsök och jag har sen 2 dagr tillbaka börjat med dunderkur vitaminer (D3, omega3, resveratrol, pycnogenol) Samtidigt tar jag prednisolon 10 mg. Är i menscykeln på dag 6 och har blivit ordinerad IL om ett par dagar. Nu har jag blivit jätteförkyld. Undrar om nån har en klok tanke om detta? Jag brukar inte bli förkyld. Kan det va för mycket med allt på en gång. Att jag är översupprimerad? Nån som har nån erfarenhet om det?


    Så länge du inte har hög feber så är det bara att köra på Glad
  • Zinfandel

    Solkattan: jag brukar börja med progesteron nån dag (1-2) i förväg.

    MoM: det bästa är nog tyvärr om du kan härda ut till TD Rynkar på näsan

    Zwillinge: härligt!! 

  • Zinfandel

    Mom: Om du plussar tycker jag att du ska höra med din BM eller liknande.

    Solkattan: jag brukade få svar direkt, maila eller ring igen!

  • Zinfandel
    Ananda Balaganapati skrev 2014-11-13 19:51:25 följande:

    Någon som har koll på vilka tillskott man bör undvika vid immunproblem? Jag går till en näringsterapeut som ordinerat mig tillskott innehållandes bl.a. vetegräs, korngräs, alfalfa, havregräs, svarta vinbär, spirulina och råggräs samt ett innehållandes en massa örter (agrimonia, batavia rot, bipollen, gardenia, jobs tårar, jojoba, lakritsrot, lycium, melonfrö, pumpa, rysk rot och åkerfräken). Jag har frågat flera gånger och framfört min oro för att tillskotten ska stärka immunförsvaret... Men hon tycker jag ska vara lugn och att preparaten snarare balanserar immunförsvaret. Även Randine Lewis som skrivit "The Infertility Cure" (har studerat både österländsk och västerländsk medicin) rekommenderar bl.a. vetegräs, spirulina, bipollen och royal jelly vid immunproblem. Blågröna alger ska tydligen trigga NK celler till att förflytta sig från blodet till vävnaderna. Däremot anser Dr D att t.ex. spirulina och vetegräs irriterar immunförsvaret. Googlar man på nätet så "stärker" flertalet immunförsvaret. Vad säger ni? Någon som har koll. Känns som jag borde följa Dr D:s rekommendationer fullt ut. Just nu mitt i immunbehandling, FET om ca 1-1.5 vecka. Svårt när alla säger olika?


    Ja, visst är det en bra bok! Jag tror att det viktigaste är att välja antingen det ena eller det andra. Antingen kör man fullt ut på österländsk medicin eller fullt ut på A Beer. Jag tror inte man ska försöka korsa dem, då motarbetar medicinerna och tillskotten (då menar jag alltså inte D-vit, B12, Omega 3 osv utan de du nämner ovan) varandra och ge taskiga biverkningar men så länge man håller sig till det ena så kör på!

    Kan också tillägga att det det inte är farligt att ta sådant som stärker immunförsvaret även om det låter motsägelsefullt. Våra 
    aggressiva immunsystem benämns ofta felaktigt som för starka men egentligen är de felaktigt inställda eller obalanserade och sådant som "stärker" kan istället balansera det.
  • Zinfandel
    lill111 skrev 2014-11-23 13:29:21 följande:

    Hej alla! Letar med ljus och lyckta efter progesteron som intas oralt! Är det någon som har över så skulle jag bli evigt tacksam om jag fick köpa dessa - har glömt vad de heter...kram!


    Utrogest
    NinaCamilla skrev 2014-11-22 11:57:28 följande:

    Lill: kirurger i Sverige är inte alla spec på endometrios och oftast görs lapraskopi mekanisk och inte med laser. Här tar man inte heller hänsyn till att man vill bli gravid utan de tar hand om sjukdomen men inget annat. Viktigt att du ber endo specialist och inte en vanlig kirurg och framför dina önskan om barn. Jag har op utomlands eftersom de har laser och tänker på infertilitet utan att skada för mycket. Opererade i Sverige och de skadade mina ägg och gjorde inte ordentlig jobb.


    Jag har precis lärt mig att det finns ytterligare ett alternativ som läkaren i USA använder, någon form av klippteknik, Barcelona berättar säkert gärna mer!
  • Zinfandel
    lill111 skrev 2014-11-23 16:19:03 följande:
    Precis Zin, tack????tror du dimitri kan mejla recept på dessa? Kram!
    Utrogest finns bara på licens här men du kan be honom skicka dig ett paket! Eller kolla med någon som snart ska till Grekland, Tjeckien, Ungern, Lettland osv.
  • Zinfandel
    Solkattan skrev 2014-11-25 10:36:33 följande:

    Helt ut ur ämnet ... Igen..

    Men jag känner mig så GLAD !!!

    Var inne på vårdguidens sida om missfall. En sida som jag tidigare år mailade till författaren och skrev att jag tyckte det fanns flera felaktigheter ...

    Nu är sidan reviderad sen 2 månader tillbaks. Och det jag retat mig på är borta !!!

    Inget skitsnack längre om olika mediciners verkan eller inte !! Yeah !!!


    SkrattandeSkrattande
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!