• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solkattan: beklagar verkligen Gråter Helt ödmjukt och från mitt hjärta så hade jag nog satsat på donerade ägg också Hjärta

    Zwillinge: lycka till Hjärta{#emotions_dlg.flower}

  • Zinfandel

    Solkattan: jadå, det är många som testat pos för ureaplasma och BV, en del för HC. Antingen så skickar Penny medicinerna eller så får du recept så du kan hämta ut här. Observera att de penicillin hon skriver ut kanske inte finns här, kolla det först i så fall. Och så behandlas såklart mannen också, annars är det ingen vits! Ni behandlas i ca 1 månad och det är bra att göra försöket så när inpå kuren, beroende på om du litar på kuren eller testar om efteråt.

  • Zinfandel
    MrsHK skrev 2015-01-15 01:49:19 följande:

    Jag har plötsligt fått problem med tunn slemhinna senaste månaderna, trots folliklar som växer bra. Varför? Dr D tror det beror på immunproblem.


    Ja, det är tyvärr vanligt och du bör ladda med både Östrogen & plåster inför behandling. Du kan även komplettera med B6, B50 och särskilt E-vit. Lycka till! 
  • Zinfandel

    Singha: jag är här i bakgrunden DrömmerHjärta

    Athen: nej, alla får inte samma! Om man tittar lite närmare på det så skiljer det en hel del, faktiskt.

  • Zinfandel

    Zwillinge: jo men det är längesedan, vill minnas 5000 ie Fragmin, 5-10 mg kortison och 1 trombyl.

    Athen: precis som Singha säger så skulle jag tveklöst vänta och göra som han säger.

    Leah: man kan även se det på färgen och ibland även på konsistensen. Tänk på att det bästa är att även behandla mannen, risken är annars stor att ni bara skickar problemet mellan er.

  • Zinfandel

    Ser att du har fått bra & kloka svar! Om du har någon form av diagnosticerad blodproppsproblematik osv så kommer du att behandlas hela vägen men i rent fertilitetssyfte så kommer de att trappa ut samtliga stödmediciner väldigt tidigt.

  • Zinfandel
    Zwillinge86 skrev 2015-01-18 11:25:28 följande:

    Tack för alla svar. Vill vara lite insatt inför inskrivning på mvc både så jag vet vad jag kan förvänta mig för inställning från dem, men också hur mycket jag ska välja berätta själv.


    Ja, det är ju skillnad om man har en utländsk ordination i bakfickan, då kan du nog få till något bättre och det är ju trots allt det bästa att kommunicera hela sanningen!
  • Zinfandel

    AnnC: beklagar verkligen allt du har gått igenom Gråter Jag skulle direkt rekommendera dig att kontakta Dr Braverman i New York som är specialist just på kardiolipinantikroppar. www.preventmiscarriage.com

    LinneaSvea: Jag personligen tycker inte att det känns rätt att anstränga kroppen i det läget (ET-TD)  oavsett vad många kliniker säger. "Lev som vanligt" är knappast ett bra råd i den allra mest ovanliga situationen? Har man kämpat så länge som vi har här inne (vår situation tillhör inte de vanliga) så chansar man inte och väldigt många europeiska kliniker förespråkar max 5 km/dag utan att bli andfådd och att lyfta max 5 kg och det finns väl en anledning till det. Man kan ju träna årets resterande 50 veckor Glad Sen ska man såklart göra så som man själv tycker känns bäst {#emotions_dlg.flower}

    Barcelona: ja en spruta.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!