• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    HRE skrev 2015-02-20 21:58:27 följande:

    Zin, vad betalar du för blodproverna på Capio?


    Inte jag själv men vet några som gör det för ett par hundralappar. Svångremmen åtdragen för remitterade prover och då löses det med betalning istället Glad (även i Sverige halleluja Flört)
  • Zinfandel

    Tyvärr är i Sverige ett recept/remiss som är ändrat av patienten och inte i original med underskrift av läkare ett plagiat (de var ju inte utskriva av Dr), om så även påven godkänt det, för hur ska en apotekare i Alingsås veta det..?! Därför finns förslag från Apoteksföreningen att helt gå över till elektroniska recept. Det handlar alltså inte om att "ta illa upp", det handlar om att alla är måna om Dr D och alla som hjälper till här på hemmaplan för att de inte ska dra öronen åt sig. Hoppas ni förstår!

    Det går inte att ändra info i headingen, utan enbart som tillägg. Hans nuvarande men tillfälliga adress finns här:
    www.fertilitetsguiden.com/ovrigt/specialistkliniker.php

  • Zinfandel

    Athen: du får möjligtvis inte svar om proverna är som de ska.

    singhall: nej, den borde inte ge en flare men när Braverman ordinerade mig Neu för ett par år sedan så gjorde vi just så för att kolla. Men nu verkar det som att eftersom det är vanligast att sätta in Neu just vid höga cytokiner och bara vid svårare fall så lägger man på även Pred direkt.

  • Zinfandel
    singhali skrev 2015-02-23 12:45:07 följande:

    Zinfandel: Brukar Braverman behandla förhöjd TNF med neupogen och inte upplevt att den orsakar någon flare? Sätter han in prednisolon direkt tillsammans med Neupogen i syfte att förhindra en flare av TNFn?


    Vet inte hur han gör nuförtiden, är inte längre patient hos honom!
  • Zinfandel

    Singhall: jag tycker du ska söka Dr G igen, det måste vara hans beslut. Vi kan ju inte ordinera dig. Om du ringer så svarar väl någon av koordinatorerna?

  • Zinfandel

    Singall: självklart kan vi svara på hur vi har gjort och hur våra ordinationer har sett ut men eftersom du är mitt uppe i en behandling och har betalt och gett en läkare förtroendet så måste det ju vara han som avgör hur du ska gå tillväga. Allt baseras ju på våra åkommor, våra blodprover och våra resultat och då är det viktigt att följa ordinationen så att inget går fel pga det. Ring imorrn så får du säkert snabbt svar!

  • Zinfandel

    Singall: det är skitdåligt av dem Skrikandes Riktigt, riktigt dåligt, Vi sätter all vår energi, tilltro och oftast sista pengar till dem för att de ska hjälpa. Och så gör de inte det. En del sätter faktiskt inte in Neupogen förrän implantation och är det 2-dagars (eller är det blastisar?) så kan det ju stämma ganska bra. En del får immunreaktioner just vid den tidpunkten och då sätter man inte det först då för att liksom "chocka kroppen" så att den inte har hunnit vänja sig vid medicineringen. Och en del sätter in det en veckan innan transfer och tom mer ibland. Finns många teorier och tillvägagångssätt. Hoppas det löser sig {#emotions_dlg.flower}

    Isbella: kortison brukar nog vara det vanligaste då.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!