• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack kära ni för alla lycka till!! 7 blåsor och 6 ägg blev det😉.

  • CurlyRed

    Tack rara ni! Gick smidigt, kände knappt nåt och mår ok nu. Hoppas bara jag inte får tillbaka UVI nu när de varit där och grejat😉. På tors hoppas vi få 2 tillbaka.

  • CurlyRed

    Hemma efter ET. 5 befruktade, varav 2 som var 4 celler imorse som vi skulle få tillbaka. Men när vi fick se dem på skärmen var de 5 och 6 celler😉. Övriga 3 var 2-3 celler och skulle odlas vidare till söndag. Så vi får se om det blir nån blastis till frysen. Oavsett är vi själaglada😊 vi har aldrig fått mer än 4 celler på dag 2. Tack igen oxå för alla tummar och lycko önskningar❤!!

  • CurlyRed

    Tack för alla grattis - nu ska jag försöka tänka på annat närmsta 2v😉. Påskliljan - skönt att iallafall veta vad proverna säger och nu göra bra actionplan! Stumpan - 2000-3000 per dag Omega 3 av god kvalitet. Zin - är tomatjuice bra? Intressant! Har hela tomten full😊. Trodde de triggade immunförsvaret så har inte vågat äta för många... Om du har tips på artiklar el webbsidor om immun kost får du gärna inboxa mig❤!

  • CurlyRed

    Bra trådstarts text Poussin! Kanske vi skulle ha en separat tråd även med lista på allas status och behandlingar? Så kunde vi länka till den i trådstart oxå? Med den och så länken till Zins hemsida blir ju det här bästa tråden på FL😊

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!