• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Twins blastisar innebodda från Serum i Aten eftermiddag . Tog akupunktur före och efter ET på kliniken, superskönt och avslappnande, kan verkligen rekommenderas!

  • CurlyRed

    Tack fina ni! Ja först ska NinaCamilla plussa och sen hänger jag på veckan efter, det är vår plan

    Snart Gravid - jag har bara gjort vanlig IVF ej ÄD.

    SnartLycklig - vet inte. Han är ju en av Peny's läkare, som även är akupunktör. Tror kanske inte han vill åka till dr Ds klinik, och då måste du ju åka till Peny före och efter ET. Och vitsen var ju att hoppa upp på britsen, ligga och få akupunktur och typ somna och sen direkt in till ÄP och sen rullas på brits tillbaka för nya nålar. Lugn o harmonisk som en filbunke . Inte som 5 minuter ET och sen hoppa ner och traska ut som i svenska landstinget

    Men hör m dr D - han kan säkert ordna en lika bra akupunktör till sin klinik!

  • CurlyRed

    NinaCamilla - stoooort grattis vännen!!!! Ska bli så oerhört spännande att se hur många som flyttat in !!! Kram på dig

  • CurlyRed

    Strumpan - stort grattis till finaste killen !!! Blir lika varm inombords varje gång jag läser om dessa lyckliga slut efter allas kämpande!!

    Snart Lycklig: tack fina du för att du tänker på oss! Hoppas du är synsk och vi får ett efterlängtat plus Dagarna går lite sakta nu som vanligt i ruvartider...

  • CurlyRed

    Tack gulliga Katt o Snart Lycklig för att ni kommer ihåg . Testade minus precis... Deppigt för vi fick inga till frysen, så tillbaka på ruta ett. Får spara pengar och fundera över nytt försök i sommar, ev testa ÄD för första gången.

  • CurlyRed

    Snart Lycklig - tack för dina värmande ord! Vi får vara ledsna ett tag och sen samla nya krafter att orka fortsätta. På något sätt så kan man helt enkelt inte ge upp. Längtan efter en baby och att få bli en familj har bara blivit starkare efter dessa 7 år vi försökt. Och med alla mirakel historier här och alla fina Aten babys så orkar man fortsätta på något sätt. Tar en FL paus ett litet tag nu men tittar in nån gång emellanåt. Önskar er alla all lycka till! Kram

  • CurlyRed

    Grattis till hjärta Fidelia, måste kännas underbart!! Hoppas så vi får uppleva det oxå - gärna snart !

    Lelle- grattis till grav!!

    Välkommen alla nya! Vilket jättegäng vi börjar bli!!

  • CurlyRed

    Tips - Om fler vill sprida vår strävan efter barn och den krångliga vägen dit i vården så sök på "Barn är ingen självklarhet" på Facebook där radio Sjuhärad ska göra ett reportage och söker tjejer som är mitt uppe i strävan efter barn, som fortfarande försöker, som lyckats eller som gått vidare utan barn. Man fick vara anonym om man ville. Kan vi bli 20 st som skriver dit med ?

  • CurlyRed

    Åh tjejer vad ni varit GRYMMA, bra jobbat !!! Var tvungen att jobba över igår och missade både programmet och chatten! Nu fick de iallafall fundera över hur så många tjejer skrev in om samma sak! Om det kommer fler program kanske vi skulle få ihop en lista på alla som lyckats och även alla som försöker, så de ser hur många vi är! Kanske m bilder på alla babys !

  • CurlyRed

    Ingrid: har oxå en äggstock som gömmer sig bakom tarmarna. Glömmer aldrig när jag var på första VUL hos dr D och han till slut tryckte m hela sin tyngd på den sidan där äggstocken sitter för att vi skulle kunna se . Men han hade rätt och det är första gången jag fått bra bilder på den!

  • CurlyRed

    Redan - jag har kört frysklamp m medicin i handbagage med både lufthansa, Austrian airline, turkish airline och det har aldrig varit problem. Har även fått visa innehåll på Arlanda och i Tyskland vid mellanlandning men när det är medicin inte varit problem. Även haft både sprutor och separata sprutspetsar och det var ok! Så kör du! Men bra med ett intyg från din läkare om det blir strul (Peny skrev ut o mailade mig dem i förväg tex)

  • CurlyRed

    Snart Lycklig - vilken underbar läsning!! Har ju följt dig sen starten och hejat och hoppats! Underbart resultat - GRATTIS i mängder ! Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!