• Poussin

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag fick inte veta vad jag behövde innan jag träffade honom, men han borde kunna ge det om du ber om det. Det kommer troligtvis bli samma som vi andra, dvs Prezolon & Clexane. Du kommer även att få 2 påsar IL av honom som du tar med hem och tar här. Jag ska även ta Trombyl och det skrev min gyn här hemma ut åt mig.
    Du behöver inga recept för att köpa ut medicinerna.

  • Poussin

    Jag har inte behandlats med något utav dem innan utan det är helt nytt för mig.
    Jag ska ta 5 mg Prezolon 2 ggr/dag från CD1 och sen Clexane 40mg (1 spruta) och Trombyl  1 gång / dag fr o m ET. Jag vet att vissa har ökat på Prezolon dosen och jag dividerar fortfarande med mig själv hur jag ska göra.
    Dr D "skrev ut" Prezolon 5 mg och Clexane 40 mg, så jag kan tyvärr inte svara om de finns i andra doser, men det gör de säkert.

  • Poussin

    Curly - Det är klart att du kommer att bli gravid vid nästa försök eller kanske t o m innan dess genom hemmaförsök! Flört Skönt att Dr D tyckte det såg bra ut och mycket spännande med fredagens möte med hysto läkaren! Och det är klart att du ska göra som Zin om det behövs!

    Myran - Är också nyfiken på hur det går för dig!

    Ingen mens i sikte, sååå irriterande att den inte dyker upp, men det är ju bara att vänta in den. Var lite orolig för att CvL inte gjorde ÄP och ET alla dagar i veckan, men ringde och pratade med dem idag och blev lugnad då de utför bägge alla dagar. Glad Hoppas dock att tant röd behagar dyka upp imorgon, vet inte om cykeln försöker bli mer normal, har ju 24 dagar i vanliga fall och imorgon blir det CD 28... Jag vill ju komma igång ju!
    Och så har jag fått grymt ont i halsen och hosta. Hur länge var du sjuk efter ditt IL dropp Zin?

    Kram!

  • Poussin

    Gloxi - Välkommen hit och lycka till! :)

    Tant röd dök upp imorse, tjohoo, sällan man blir så glad av det! ;) Imorgon börjar jag med Puregon och nästa måndag blir det VUL!

    Kram till er alla!

  • Poussin
    Gloxi skrev 2012-02-14 21:36:48 följande:
    Tack till dig också! Glad

    Vad spännande! Grattis till sprutstart och jag håller tummarna för många guldägg!
    Tack, får jag ut 3 ägg som vid tidigare behandlingar så är jag nöjd, men de får gärna vara guldägg alla 3! Flört
  • Poussin

    Usch, känns som om förkylningen bara blir värre, var det så för dig också Curly? Känns som om jag har något nytt varje morgon, nu har jag fått ont i öronen också... Mailade precis Dr D och frågade vad han anser om fredagens IL dropp. Visst vill vi dämpa immunförsvaret men det kan ju omöjligen vara bra att vara rejält sjuk när man ska få de små äggen att växa... Obestämd Får se vad han svarar.

    Ha en fin dag allesammans!

  • Poussin

    Tack Curly! Glad
    Ja vi får se vad han säger. Jag har inget emot att vara förkyld, det är bara att det känns som om det blir värre och värre och då undrar jag vad ett till IL dropp på fredag kommer att göra med kroppen...
    KRAM! Hjärta

  • Poussin

    Där satt första sprutan!!! Skrattande Gillar verkligen Puregon pennan mer än de andra sprutorna - känns knappt! Flört

    Curly - Skönt att mensen är på g!

  • Poussin

    Myran - Åååh vad skönt att kuren är över vännen!!! Skrattande
    Lustigt hur vi följs åt just nu du, Curly och jag - sen mens för alla 3 samt jobbiga fökylningar alla 3! Flört

    Tjorven - Tack raring! Hjärta Det är en märklig förkylning, har haft ondare i halsen än jag någonsin kan minnas, men nu är det mest hosta och nästäppa kvar. Imorgon blir det IL dropp nr 3, får väl se vad som händer nästa vecka, men jag är gladeligen förkyld i flera veckor om det blir en bebis i slutändan! Solig 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!