• Zwillinge86

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack för info om Dr.G. Tabbs: du får gärna inboxa mig detaljer från ditt besök, Stort lycka till!

    Tyvärr verkar det som att medvinden snabbt tog slut. Min tripp till London är ons-lör så det ställer ju till det med proverna :( Ska undersöka om jag kanske kan hinna på onsdagen. Hoppas hoppas.

  • Zwillinge86
    lill111 skrev 2013-11-26 12:06:16 följande:
    Ok, mina spottings börjag allt från 5-7 dagar innan mens, vilket inte är bra - dr d hävdar att AC ska ta bort spottingens - vi får se här nu fram över...



    Jag åt AC i 3 månader på eget initiativ pga av spottings liknande dina samt samlagsblödningar. Tyvärr upplevde jag ingen förbättring av AC, däremot av progesteronkräm.
  • Zwillinge86
    Bars skrev 2013-11-27 21:21:28 följande:
    Vill dela med mig av varför jag har sådan aversion mot Dr G i London. Förutom att han är svår att förstå, smått otrevlig och dyr då. Eftersom jag lätt blivit gravid var det enbart imunproblemet jag ville få hjälp med, inte IVF. Han sa att vi inte skulle försöka igen förrän vi tagit/gjort LIT (när man typ byter blod med maken). Jag ringde varje månad för att höra om det fanns tid och fick alltid svaret att vi fortfarande stod i kö. I ett års tid. Då jag redan var 45 år känns det nu efteråt som sådant förfärligt slöseri med min tid. Jag blev rekomenderad Dr D av en vän. Dr D svarar och ringer när jag behöver. Han ringer kvällar och helger.

    Dr G är bra (skulle jag tro) om man är väldigt påläst och skall göra IVF hos honom. Eller så hade jag bara otur.



    Tack för informationen!
  • Zwillinge86
    Sofia M skrev 2013-12-01 09:58:07 följande:
    En fråga. Är så orolig för att få ma. Ni som haft det, har ni misstänkt ngt innan? Haft några tecken på att allt inte är som det ska? Har nästan inga gravtecken alls så är jätteorolig nu. Ska på ul på onsdag och nu känns det som paniken börjar komma



    När jag fick mitt missfall märkte jag det genom ljusrosa flytningar några dagar innan själva missfallet. Gravidsymtomen avtog allt mer fram tills natten då jag blödde ut allt, den dagen kände jag mig inte gravud över huvudtaget. Tog väl kanske 5 dagar från det att något kändes fel till att missfallet var ett faktum. Men bara för att du inte känner några symtom behöver det ju inte vara missfall på gång. Håller tummarna för att allt ser bra ut på måndag. Kram
  • Zwillinge86

    Ninninn, lider så med dig. Hoppas att det kommer något gott ur det här oavsett vad det här nu är.... Har själv sedan en månad varit särbo då min kille upplever att han och vi tappat bort oss själva i vår strävan efter barn, så jag kan relatera till det du känner. Det är så orättvist att vissa ska behöva gå igenom så mycket för att nå det alla tar för givet, och det är hemskt att den orättvisan ska få krossa även de bästa förhållanden.

    Önskar dig allt gott i denna svåra tid.

  • Zwillinge86

    Undrar om det finns någon i tråden som förutom imunnologiska problem har lågt amh för sin ålder?

    Har vissa tecken på immunologiska problem, men får inget gehör för det spåret då jag har amh 0,26 och är 27 år. Faktum är att jag är svårstimulerad och vid sista ivf:en slutade samtliga 4 ägg att utvecklas på dag 3 så jag tvivlar ofta själv på om det är immunförsvaret som ställer till det. Jag har ju inga fina ägg som aldrig fäster att hänvisa till. Har bara gjort ett ET, men blev ju spontant gravid vid första försöket och efter det missfallet har inget fungerat, så jag har ändå svårt att acceptera dålig äggreserv som hela sanningen.

  • Zwillinge86
    Fenan79 skrev 2013-12-02 13:01:40 följande:
    Zwillinge86 - har du testat DHEA? Jag är 34 pch har AMH på 0,4 någonting, kommer ej håg exakt. Också lågt!!! Har stimulerats 3 gånger och första gången fick jag ut 5 ägg med puregon 300, andra 7 ägg med 300 menopur men sista gången gjorde jag följande: 1) åt 1 tablett DHEA (beställt från USA) om dagen i tre månader innan sprutstart, eg ska man äta 2-3 men "vågade" inte ta mer då jag testade mitt DHEA och jag inte låg lågt. Det var Dr D som rekommenderade DHEA. 2) gick på akupunktur 7 dagar innan ÄP, om du bor i sthlm rekommenderar jag varmt Dr Nie! Hon har hjälpt många att bli gravida!! 3) åt strikt LCHF under stimuleringen och några veckor innan den för att balansera hormonerna.. Och då fick jag ut 11 ägg varav 10 blev befruktade. 2 st fina gick tillbaka till mig direkt. Plus 1 finfin till frysen. Resten odlades vidare till dag 5 varav 3 vart fina blastocyster till frysen. Vi fick aldrig någon blastocyst på de första två försöken... Kanske du redan har testat allt detta och mer därtill men tycker själv att det är intressant att läsa om vad som funkat för andra :)



    Tack för feedback, men jag tog utöver diverse andra kosttillskott och vitaminer 3x25mg dhea per dag i 7 månader innan sista ivf:en. Plus att jag plastsanerade mitt hem och uteslöt mjöl och socker. Fick ju fram 5 fina ägg, jämfört med tidigare 2-3 folliklar, så visst fick jag bättre resultat, men det tror jag var för att vi bytte till kort protokoll.

    Då det är mycket pengar en immunutredning handlar om känns det ju tråkigt om det bara är jag som önskar att infertiliteten beror på ett problem som faktiskt går att behandla......
  • Zwillinge86
    Cathy skrev 2013-12-02 17:40:52 följande:
    Zwillinge; lågt AMH är inte lika med dåliga ägg men jag vet att våra ivf kliniker försöker få oss att tro det Att äggen inte fortsätter att dela sig (har också varit med om det) behöver inte betyda att det är fel på dina ägg utan kan bero på behandlingen (för hög dos hormon) eller t ex högt TNF. Har du testat Q10? Det kan ge bättre delning.



    Tack Cathy för pepp :) jag tog högsta dosen menopur så det kanske kan vara det som förstörde delningen då. Har kontaktat CFC med frågeställning kring Crash-metoden vilket förhoppningsvis kan vara positivt för mina ägg. Tog hög dos q-10 också...

    Men tolkar jag dig rätt; att immunförsvaret fortfarande kan vara ett problem vid infertilitet, även om äggreserven är låg. Att det ena inte behöver utesluta det andra liksom?
  • Zwillinge86
    Tabbs2 skrev 2013-12-03 10:45:29 följande:
    Hej på er!Först vill jag bara säga att jag varje gång jag går in o läser här slås av vilka fantastiska kämpar ni är allihopa! Det är helt galet vad ni/vi går igenom om o om igen....Tror verkligen inte att andra som inte är i samma sits ens kan föreställa sig vilken kamp detta är...

    Så en stor kram till er alla!

    Ninnin- så himla tråkigt att höra att det inte funkar längre mellan er:(

    Hemma från DR G o allt gick bra, tog en massa prover så nu är det bara att vänta på resultaten...



    Vad fick ni betala för testen?
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!