• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Myran - stort lycka till!! Det heter Prednisone 10 mg elller 5 mg. Jag köpte i Spanien i höstas. Jättebilligt! Och tack för fertile xx råd, då slutar jag bums

  • CurlyRed

    Poussin- låter som att du är så harmonisk och i bra balans! Då växer äggen extra fint ska du se! Härligt!!

  • CurlyRed

    Men inofolic kan väl inte va nån fara eller? Det är ju bara b vitaminer och folsyra (men inofolic plus kan jag ju hoppa).

  • CurlyRed

    Låter verkligen skönt m korta, blir sugen att prova det istället men då måste ju mensen komma men inte idag heller... Dag 40 nytt rekord...

  • CurlyRed

    Hej lillih, härligt att du är på plats! Om du bor vid Diamond hotel finns ett på samma gata. Sen ett till vid Syntagma torget. Och några till på gatorna runt omkring. Vi gick på lördagen, det var öppet. Däremot allt stängt på söndagen. Lycka till nu ! Och njut av Aten!!!

  • CurlyRed

    Strawberry välkommen! Kan va så att du har immunologiska problem precis som vi, men det behöver testas i England eller Aten, som båda jobbar med amerikanska lab. Köp först boken "is your body baby friendly av Allan E Bear. Finns på alla internet bokhandlar. Om du känner igen er/era symptom, så kontakta tex Life Clinic i Aten. En resa ner för blodprov och möte med dr Dimitri behövs. När resultaten kommer får du en handlingsplan, där tex IL = intralilipid dropp eller Humira och troligen prednisolon behövs. Kan fås i Sverige om du fixar svenskt recept via Gyn el läkare. Annars kan du köpa i Aten på apoteken där. Men börja med boken! Där står allt "basis knowledge" du behöver om immunologi och Fertilitet. Lycka till!

  • CurlyRed

    Om du tex har ont i leder, IBS eller mat allergier som gluten, laktos, upprepade missfall eller IVF's. Eller om du aldrig är sjuk. Då kan du ha ett överaktivt immunförsvar som då motverkar embryot från att fästa och överleva. Men läs boken så får du fler förklaringar. Vissa provar kan tas i Sverige men de viktigaste tas i Aten för att sen skickas till lab i USA. Kostnaden blir ca 2000? för provtagning, analys och sen löpande konsultationer över telefon under kommande IVF. Sen tillkommer en resa ner över en sön-mån eftersom proverna behöver tas en måndag. Dr D har blivit mer och mer anlitad så set kan ta upp till en vecka att få svar. Däremot ingen väntetid att få komma till Aten.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!