Inlägg från: PrimitivMan |Visa alla inlägg
  • PrimitivMan

    Hunden förstör vårt sexliv..

    Hehe djur kan vara lika stora sexdödare som barn. Har varit med om ett tillfälle när hunden hoppade upp och la sig bredvid och tittade konstigt mitt i akten. Det var en definitiv coitus interruptus


    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan

    Jag tror definitivt inte att ni skall hålla på att belöna. "Här lilla vovven så får du en godbit när matte gnyr av kåthet" . Det lär bara leda till att hunden sitter och tigger godisbitar när ni har sex.

    Själv har jag en hund som kommer ylande så fort jag hånglar upp hustrun och stönar
    För det första försök vänja hunden att vara ensam när ni går in i sovrummet. ev avled den med att gömma godis etc. Men inte att ge godis under tiden.

    Så här skulle jag göra. En av er (el någon annan) håller sig gömd i närheten av hunden. Gå in i sovrummet och fejka lite sex ljud (alt spela in något). Så fort hunden är på väg att börja skälla, bege sig mot sovrummet etc så säg Nej, alt komplettera med att kasta något bredvid/på hunden(inte för att det skall göra ont utan för att  skrämma/bryta reaktionen.

    Fast nu är vi inne på något så känsligt som hunduppfostran. De som förespråkar endats mjuka metoder kommer att protestera. Men det här är inte en hård metod som jag ser det.


    Is sex dirty? Only if it's done right
Svar på tråden Hunden förstör vårt sexliv..