Inlägg från: Anonym (bristande sexliv) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bristande sexliv)

    Hunden förstör vårt sexliv..

    Vi har en hund som är nyss fyllda ett år. De senaste två månaderna har vi inte kunnat ha sex pga honom. Enkelt fixat tänker nog många, men det är hemskt. Så fort vi börjar mysa så kommer han springandes (även om han låg och sov innan). Han vaknar alltså av allt! Vi har försökt att ta ner honom från sängen, stänga ut honom och så vidare men ingenting funkar. 

    Han blir så frustrerad och panikslagen så han bara skäller och skäller när vi har sex. Slutar alltid med att  vi får sluta med det vi håller på med för att han sätter sig emellan oss och bara skäller.

    Behöver konkreta tips, snabbt! 

  • Svar på tråden Hunden förstör vårt sexliv..
  • Anonym (bristande sexliv)

    sälja eller avliva lät ju lite väl du! hade jag aldrig kunnat göra. visst, sex är viktigt.. men min hund betyder 100 ggr mer.

    vissla: hur lär man hunden att inte tycka sex är obehagligt? förslag? :) vi har försökt med att "sexa" med kläderna på för att få honom att förstå att det inte är farligt... gick väl sådär. 

  • Anonym (bristande sexliv)
    Anonym (hmm) skrev 2012-01-23 16:17:35 följande:
    Min hund är så totalt väluppfostrad, att man slipper ta hand om såna här saker senare. Och det där är inget beteende som tyder på att han "ber om hjälp". Och citronspray är inte djävulen, den talar bara om att det är fel att skälla. Dock så ska halsbandet inte användas förgäves.

    Du kanske blir förvånad, men hundar mår ibland bra av att ha ett mindre område att röra sig på. 
    Vi har inte haft detta problem tidigare, så är det nu det uppstått och vi behöver hjälp. Vi brukar bara låta honom vara i köket när vi inte är hemma och funderar på att prova med att ha han där medan vi vill ha lite privatliv..
  • Anonym (bristande sexliv)

    Oj vad mycket jag fått att läsa nu på morgonen, är så glad att många av er verkligen lagt energi på att försöka hjälpa mig med mitt problem! Igår kväll stängde vi faktiskt in han i köket, gick in i sovrummet och stängde dörren. Han skällde och gnällde i fem minuter, sen la han sig och sov :)... vilket innebar att vi kunde ha sex utan problem! Ett väldigt framsteg, trots att det såklart inte är målet i framtiden att behöva stänga in honom när vi vill vara ifred. 

    Vi har faktiskt funderat på att ta privatlektioner med vår vovve (som ett par av er tipsade om), framförallt för hans skällande som aldrig tar slut.   

  • Anonym (bristande sexliv)
    Vissla skrev 2012-01-24 09:51:05 följande:
    Jätte bra att han gav upp så snabbt. Då är han inte så otrygg som jag inbillade mig igår vilket gör det mycket lättare att träna honom
    Ja, vi får hoppas att det går lika lätt nästa gång :) Har dock mkt träning framför oss, men alltid ett steg på vägen. Tyvärr har han fått ligga med oss i sängen det senaste halvåret, vilket satt sina spår... Började igårkväll pärsen med att få han att sova i sin egen bädd, vilket brukar funka bra ett par timmar.. problemet är att han kommer upp till oss i sängen nångång i  början av natten och då är man för trött för att orka lyfta ner honom. 
Svar på tråden Hunden förstör vårt sexliv..