• Anonym (***)

    Sonens skola är inte klok!!!

    Hej TS,

    Ta inte detta jag skriver nu som negativt även om det låter så... Men snälla - lugna ner dig lite när andra kommenterar. Som vissa skriver här så försöker dom vidga ditt sätt att se och ingen av oss har ju träffat läraren. Vad säger oss att du inte är en sån där "galen pappa" som tror sig veta och kunna allt  :)

    Däremot håller jag med dig om att det verkar vara fullständig katastrof på skolan! Håller eleverna på på det sättet och lärarna inte klarar att hålla koll - SKANDAL!!!

    Vad gäller mobiltelefonen skulle inte din son haft den framme, om vi bara tittar på hans beteende, och det spelar i det fallet ingen roll att du var där. Enligt lag får läraren ta hand om telefonen och lämna tillbaka den efter lektion. Din son kunde haft den i fickan med ljudet avstängt. Jag håller absolut med att det är ett helt felaktigt beteende att läraren inte tog även övriga elevers telefoner. Det gör agerandet till en form av mobbning.
    Jag vet lärare där eleverna vid lektionsstart får lämna in sina telefoner och får tillbaka dom efteråt. Tjafs dom första gångerna men sen har det blivit en vana - OCH - lika för alla!!!

    Rektorn har en skyldighet som ansvarig för elever och lärare. Du har ett ansvar för din son. Du har ett krux här i och med att han slutar till sommaren och det är nu hans betyg sätts. Är dom väl inskrivna som betyg lär han får problem att söka vidare! Varje prov som görs hade jag krävt ut en kopia från av rektorn. Jag hade sedan vänt mig till en lärare på annan skola för bedömning. Förklarat läget och att du söker ett yttrande.
    Jag hade också vänt mig till en jurist och förklarat läget. Tagit hjälp med anmälan till skolinspektionen och yrkesinspektionen. Även försökt hitta ett sätt att polisanmäla rektorn. Det är ju ren försumlighet från hans sida!

Svar på tråden Sonens skola är inte klok!!!