• TheCoopers

    Sonens skola är inte klok!!!

    Anonym skrev 2012-01-26 08:40:16 följande:

    Min dotter berättade bestört om en händelse i hennes klass (nian kommunal skola). En elevs mobil ringer och denne svarar medan lektionen pågår och störs då av lärarens röst då det blir svårt att höra vad den uppringande säger!! Då skriker eleven till läraren "-Håll käften, jag pratar i telefon" och börjar sedan högljutt  tjata på den som ringer (föräldern) om att hon behöver pengar till något.  Flera gånger sprang lärare ut och grät och jag mådde jättedåligt av att höra sådana saker och lider med lärarna.


    Ja det där är hon inte ensam om ... sånt pågår varje dag i skolan med dessa underbara fantastiska änglar till elever för det är ju bara fel på lärarna och skolan .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Strangers with candy skrev 2012-01-26 11:20:14 följande:
    Men det är väl klart att skolpersonal ska föregå med gott exempel, jag skrev ju att jag INTE rättfärdigade beteendet. Försökte bara vidga perspektivet lite. Eftersom att lärare även är människor så ploppar det ju ut grodor ibland, dessvärre. Det jag ville få fram är att man som lärare blir illa behandlad av föräldrar och elever väldigt ofta (de verkar tro att man inte har några känslor alls) och då är det lätt hänt att bägaren rinner över ibland. Dessutom är det helt legitimt att klaga på lärare medan elever blir "kränkta" så fort man tittar på dem på fel sätt. 

    Jag tycker fortfarande INTE att det är ok. Men jag kan förstå att alla inte alltid kan behålla sitt lugn i alla situationer och att alla kan ha en dålig dag.  

    Hoppas att du förstår hur jag menar den här gången.  
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Sonens skola är inte klok!!!