• Anonym

    Aftonbladet hänger ut våra barn!

    För det första känner jag : VA? Allvarligt - organiserad resa för att guida runt i en annan samhällsklass? Sjukt!!!

    Men men, det lämnar vi därhän nu.

    Nu var det som det var, och de här pojkarna i artikeln som blev "uthängda" enligt TS anser jag hängde ut sig själva eftersom de betedde sig som de gjorde. De borde uppfostras bättre, helt enkelt.

    Och lära sig att ta konsekvenserna av sitt handlande, vilket i det här fallet föranledde dem att fotograferas och hamna i tidningen.

    Hoppas de skäms och skärper sig.

  • Anonym

    Jag har precis läst artikeln och tycker den är otroligt dåligt skriven, som ngn sa osar av fördomar.

    Men TS, visst kan du ta med dig barnen på fina semestrar, ge dom det de vill ha osv.. Men det är ju inte att uppfostra dom, bara att göra dom mer dryga.

    Jag bor också på Solsidan, är rätt medelsvensson. Men jag ser barn i ditt barns ålder på tåget ofta och jag förfasas över hur man uppfostrar sina barn. Det skriks, kastas grejer, hetsas, slänger igen dörrar i ansiktet på varandra. Hånar dom som är fattiga.  

    Visas ingen hänsyn mot andra över huvud taget. I våras när jag gick med barnvagn och min 3 åring i handen höll hon på att bli klämd för det var sådant jäkla trams..

    Visst skall kanske skolan kanske också prata om hur man uppför sig. men det är ju du som förälder som har det största ansvaret.

    Min sambo är uppväxt här, och då var det inte så som det är nu.  

  • Anonym
    sextiotalist skrev 2012-01-30 10:34:58 följande:

    Bor också i en sk fin stadsdel, när jag satt på bussen för ett tag sedan var den liten snorvalp (OK tonåring) som slängde fram att han ville inte åka den här sossebussen med en ytis som förare, (pratade med sin kompis i sin Iphone). Bussens täckning endast är sk fina föraren var ursvensk. Mittemot mig satt en tjej med utländsk påbrå, hon reste sig och skällde ut denna kille efter noter. Det var nästan så hon fick applåder. Killen då, han gick av vid nästa hållplats, insåg nog att han hade gjort bort sig rejält.
    Heja tjejen!!!
  • Anonym

    AB är en vänstertidning, det är inget de hymlar med. Är det verkligen så lustigt att de skriver dåligt pladder? Sedan att hela svenska folket tror att alla är arbetslösa och sjuka och utan ersättning tack vare AB är också roligt. Visste ni att majoriteten av svenska folket arbetar och att större delen av övriga har annan sysselsättning, t.ex går i skolan?

    Alla som hamnat fel i sjukförsäkringen har ju redan fått sin tid i rampljuset på ABs löpsedlar. Vi snackar 5-10 stycken av över 9 miljoner människor.

    Det är roligt hur korkade många svenskar är som tror på allt som skrivs och köper alla vinklade artiklar och på riktigt tror att ingen får vara sjukskriven i sverige Kräks 

  • Anonym
    Lizz skrev 2012-01-30 10:47:03 följande:
    Artikeln var uselt skriven, trodde det var ett skämt! Bara pinsamt!
    Det är det samma som att det går bussar i hollywood, turistbussar överallt.
    Men att kalla det klasshat...

    Om inte barnen hade misskött sig så hade det inte stått så, ganska enkelt!
    Som man bäddar får man ligga stämmer.ibland.

     Att vara ödmjuk snäll omtänksam och empatisk gör en till större människa.  än att vara rik bortskämd och odräglig.

     
  • Anonym

    Själv bor jag i västra hamnen i Malmö och hit kommer det busslaster med turister varje dag. Ett tag bodde jag på bottevåningen och då stod det turister i klungor och glodde in. Verkligen satte händerna runt ögonen för att vara säkra på att urskilja alla detaljer inne i lägenheten.

  • Anonym
    Lavish skrev 2012-01-30 11:04:44 följande:
    Jo fast med tanke på den tänkta vinkeln så var de ju tvungna att pressa fram överklasslynglar. Jag tycker inte alls det är orimligt att barnen visade Iphonen för att visa vad klockan var och skribenten översatt detta till att de mässade "iphone, iphone". Han var ju tvungen att försöka få ihop till sitt scoop.

    Ja, Aftonbladet är ju en socialdemokratisk tidning och inte direkt känd för seriös journalistik, så det är klart att de gör allt för att vinkla reportaget till invånarnas nackdel.
  • Anonym

    Överklasssafari :O :O :O

    Jag hade också kasstat ägg på busshelvetet, om en grupp människor betalar för att åka buss runt mig och döma mig!

  • Anonym
     jådåsåatt skrev 2012-01-30 11:35:54 följande:
    Är det lika ok om boende i fattiga områden i andra länder är våldsamma mot turisterna som gör bussresor i deras del av landet? För det är ju inte ovanligt precis?

    Och är det ok om Rosengårdsungdomarna kastar ägg på Limhamnsungar som åker till Rosengård bara för att se ner på de som bor där? 
    Jag vet inte om jag missförstod eller ej...

    Men betalar inte ens massa medelklassmänniskor pengar för att åka buss och titta på rika mnniskor och döma dem. Skratta åt dem och skriva elaka artiklar om dem?

    Så förstod jag det. har aldrig hört talas om svinigare jävla safaritur.

    Eller är det bara en safaritur för att se stan? Och en massa ungdommar var svin?
    Fattar inte.
Svar på tråden Aftonbladet hänger ut våra barn!