• Cina84

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Jag hittade att RMC i Linköping har stängt imorgon och på torsdag men öppet vanlig tid på fredag. Tänker mig att det måste vara generellt för alla RMC. Men vet inte säkert.

  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2014-12-31 08:41:22 följande:

    Ja, sköterskan vi pratade med sa efter den 28:e och där är vi ju nu. Så det blir troligtvis som en vanlig helg... Mensen har inte kommit igång helt, hoppas den kan hålla sig borta till imorgon så vi är helt på banan med det där ;) det blev lite skräckblandad förtjusning när jag insåg hur nära det är att vi sätter igång. Pirrar i magen!


    Men vad bra, hoppas den håller sig i skinnet då ;). Jag kan tänka mig det! Första med DEN chansen! :)
  • Cina84

    Jag har en fråga. I mitt stimulerngsschema eller vad det nu kallas står det att jag ska på ultraljud dag 7 men inte att jag ska ta något blodprov då. Gör man inte alltid det? Tänker mest på ev överstimulering, eller de kan det se med ultraljudet?

  • Cina84
    Danisen skrev 2014-12-31 13:32:04 följande:

    Nope inga blodprov alls! Man både märker om man är överstimulerad och dom ser det på vul. Hur långt i protokollet är du? Ska du göra långa eller korta?


    Okej men då vet jag det :). Jag ska gå det korta protokollet men jag har inte påbörjat det än. Förhoppningsvis får vi sätta igång i januari men jag börjar bli lite otrolig för att vi får vänta.. Enligt mina beräkningar ska äp ske i månadsskiftet och då är det kanske många som ska göra som inte fick det gjort detta månadsskifte..
  • Cina84
    Danisen skrev 2014-12-31 13:45:54 följande:

    Ja, ibland kan man få vänta. Första vi gjorde fick vi vänta några månader men då hade dom ett annat system som dom bokade in i förväg. Det systemet var inte effektivt alls, då ändrade dom till att man ringde in själv när man fick mens och önskadeatt få starta. Är det så nu med? De andra 2 gångerna med nya systemet fick vi starta precis som vi önskade hoppas att det är så för er med.


    Japp, jag ringer in och meddelar och så ringer de tillbaka och säger om det finns möjlighet. Jag jag hoppas det! Men annars får jag tänka att vi har redan väntats två år på bebis, så att vänta någon månad till gör egentligen varken från eller till.
  • Cina84
    jom01 skrev 2014-12-31 13:37:02 följande:

    Hej alla!

    Jag undrar om det är någon som varit hos endokrinologen på rmc? Ska dit i januari och undrar vad som väntar mig.. Fler blodprov, samtal, röntgen..?

    Gott nytt år!


    Tog de prov på sköldkörtel( tsh, t3, t4) samtidigt som de tog prolaktin? Om inte så kommer det ske då och så kommer hen känna på halsen för att känna om sköldkörteln är förstorad. Utifrån svaren sätt medicin in. Så var dett öre mig ärm jag gick hos min.
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2014-12-31 16:39:58 följande:

    Jag ska vara med i en studie så mig ska de sno blod från varje gång men jag har inte heller hört att man ska ta blodprov för nåt annat :)

    Jag hoppas ni slipper vänta, jag vet inte hur det kommer vara nu i dagarna då jag vill sätta igång. Lär ju få veta på fredag iaf...


    Javisst ja, det ska de ju göra på mig med! Men då blir det inte så mycket blod e ska plundra mig på ;).

    Jag tror inte det kommer vara några problem alls för er att börja, då det inte varit några helgdagar och stört så ni får nog ett glädjande besked :D
  • Cina84
    jom01 skrev 2015-01-01 13:10:52 följande:

    Cina, tack för svar! Jag tror de proverna togs vid första tillfället under utredningen när jag lämnade prov.. Och inga andra prov var konstiga sade han.. Men annars vet jag ju lite vad som väntar!:)


    Okej då beror det säkert på något annat. Mitt berodde på sköldkörteln antagligen för det sjönk när jag påbörjade medicinering. Lycka till och hoppas det rättar till så snabbt :).
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-01 12:55:07 följande:

    Ringde nu imorse och lämnade meddelande blev helt överrumplad av meddelandetonen så fick ringa tillbaka och börja om från början


    Hihi.. ;)

    nu ör det riktigt nära! Hur ska du kunna sova inatt ;).
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-01 19:41:51 följande:

    Bra fråga sov redan kasst förra natten då jag visste att jag skulle ringa dem idag


    Det låter som att mannen får klubba dig ikväll ;).
Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö