• Anonym

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Anonym (men) skrev 2012-07-09 17:34:56 följande:
    Håller med! En jag träffade..berättade vilken bil exet hade etc. *intresseklubben antecknar*
    Jo man tar fram block och penna direkt hahahahahahahahahahahaha
  • Anonym

    Jävlar vilken bitterhet som flöt fram i tråden nu då! Själv har jag jävligt svårt för de där generaliseringarna oavsett, jag tror att vi skulle alla må bra av att inse likheterna. Men även att ni män måste inse att det faktiskt inte är så oerhört lätt att vara kvinna, särskilt inte om man inte har ett utseende som är tilldragande. Rent krasst sett är det ju lättare för män att "kompensera" för det med en tjock plånbok eller ytliga framgångar, medan jag som kvinna i stort sett är körd eftersom jag är ful.

    Haha, jag inser det ironisk i att först kommentera er bitterhet och sen skriva sådär. Men ja, jag är nog rätt bitter också.

    /Nätdejtande 36-årig kvinna som inte lyckas få en dejt.

  • Anonym

    Om dejten berättar att hans exfru hatar honom så mycket att hon inte ens vill prata med honom så känns det ju lite sådär!! Och.....säger han med sorgsna hundögon.....jag gjorde allt för henne och vi var gifta i 15 år!!! OK så tråkigt, säger man och försöker hålla god min. Men kanske det kan bli bättre och ni kan börja prata då ni ju har barn ihop?! Dejten börjar nästan gråta och man får trösta honom för han saknar ju barnen som hon inte låter honom träffa och så vidare........... 

  • Anonym
    Ernst Hugo skrev 2012-07-09 17:52:29 följande:
    Hej på er (dejtande man på 43 här)

    När det gäller pratet om ex så blir jag lika rädd om det finns en ovilja att prata om exet som om det verkar bli stående samtalsämne. Lite så att är man inte purung så har man en historia och att vara öppen kring den känns för mig som ett tecken på mognad.Nämner man inte exet börjar jag undra vad det är man inte vill prata om.

    Sedan vill man kanske inte ha alla detaljer och exet som ett stående tema Skrattande
    Nej det har du förvisso rätt i. Om man frågar om nya dejten varit gift eller sambo och hen flackar med blicken och börjar prata om vädret så är det ju också suspekt. Men man kan konstatera sakligt att man varit gift eller sambo i si och så många år och man har si och så många barn i den och den åldern. Och så går man vidare därifrån.....
  • Anonym
    Opcode skrev 2012-07-09 17:49:43 följande:
    Det kanske går med ytliga tjejer. Jag tillhör kategorin som har det bra ställt men det går sådär iallafall, jag har visserligen inte sagt det till någon för jag är inte intresserad av en golddigger.
    låter jävligt bra. Precis, man vill ju ha nån som gillar en för vem man är...
  • Anonym
    Ernst Hugo skrev 2012-07-09 18:19:47 följande:
    Nja, personligen vill jag nog veta mer än så om ex dejten har barn med sitt ex. Inte så att man sitter med diktafonen och frågar ut men en dålig relation till ett ex lär ju påverka mig lika mycket som om hon fortfarande är lite småkåt på honom tänker jag....

    Tack Solig
    Ja men om du själv är barnlös och inte har en jättetung "ryggsäck" så väljer du väl en kvinna som är lika fri!!! Men du kanske har varit gift/sambo flera gånger och har flera barnkullar? "Kaka söker maka" heter det och innan jag själv fick barn så skulle jag ALDRIG, säger ALDRIG dejtat en man med barn från tidigare förhållande(n).  Jag menar why??? Livet är nog komplicerat som det är och var och en tar rätt på sin "byk".
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-07-09 18:29:28 följande:
    Ja men om du själv är barnlös och inte har en jättetung "ryggsäck" så väljer du väl en kvinna som är lika fri!!! Men du kanske har varit gift/sambo flera gånger och har flera barnkullar? "Kaka söker maka" heter det och innan jag själv fick barn så skulle jag ALDRIG, säger ALDRIG dejtat en man med barn från tidigare förhållande(n).  Jag menar why??? Livet är nog komplicerat som det är och var och en tar rätt på sin "byk".
    "byk" är smutsvätt om du är för ung för det ordet!
  • Anonym
    Ernst Hugo skrev 2012-07-09 19:06:46 följande:
    Njae, resonerade nog inte så ens när jag var 25. o andra sidan dejtade jag inte då utan det bara kom människor i ens väg som var mer eller mindre intressanta. Hade då ett förhållande med en kollega som var 42.

    Snarare att jag vid 25 inte vågade fråga rakt ut som jag gör idag och byken kan vara lika betydelselös som besvärande oavsett om den innehåller barn. Jag gjorde just erfarenheten att någon som inte har någon "byk" kan ha delar i sitt liv tyngre än barn och annan livserfarenhet.

    Jag är lillgammal jävel som sedan jag var 5 haft en hygglig bredd på vokabulären och fyller som sagt 44 nästa gång, så nog vet jag vad byk är Solig     
    Ja kära "Ernst-Hugo" du är så klok!! Är det du på "signaturbilden"? Då undrar jag lite varför du är här och skriver i dessa "tramstrådar". Och även om du var "lillgammal" från späd ålder så blir du ju äldre. Mitt råd (från en ännu äldre horisont) är att om du själv inte har en "ryggsäck" med tegelstenar i så håll dig till din egen sort.
    Du blir inte yngre!!!!! 
  • Anonym
    Ernst Hugo skrev 2012-07-10 10:55:58 följande:
    Ja kära Anonym-tanten Solig

    Det är Paul Newman (typ -69) på min bild o det är såklart snällt att du vill ge mig råd. Är dock inte på det klara med var min egen sort innebär, men min magkänsla säger att om man försäker hålla sig till "sin sort" blir man nog lättare bitter och inskränkt än något annat.

    När det  gäller ålder så känns dejtande roliga och lite skönare ju äldre jag blir faktiskt. Kanske banalt men har blivit tryggare som man med åren Flört
    Hahahahahahahahahaha Ok jag borde kanske känt igen Paul N då jag är så "gammal"? Men Ernst Hugo är du snygg? Och när det gäller att dejtandet blir lättare med åren så ger jag dig delvis rätt för man blir ju som du säger "tryggare", men herregud att sitta och höra på alla karlar (i mitt fall då) som berättar om hur de gjorde precis allt för sin kvinna och nu hatar hon honom och han får inte träffa barnen och bla bla bla bla.........det tillkommer ofta med åren för oss tjejer/kvinnor. Men jag tänker att vi kvinnor/tanter/damer/kärringar har bättre vett.... vi pratar INTE om den skitiga tölp (eller vilken sort det varit) som vi nyss lyckats bli fri utan ser FRAMÅT.........Puss (nä blä va äckligt va)
  • Anonym
    Papito skrev 2012-07-14 15:25:26 följande:

    Bra fråga!
    Själv är jag inte vidare aktiv, damerna faller som sagt som käglor (nåja ,-) ) men det verkar väldigt stockholmsbaserat det här...så en dejt kräver något mer planering..haha.

    Någon annan som vill delge lite spännande info, pirr i magen, misslyckande eller någon pinsam situation?


    Nja, jag har lyckats kära ner mig lite grann i en kompis... han är med största säkerhet inte intresserad, men ändå ska jag ju överanalysera varje liten sak som händer. Vill få ett slut på det, men hur? :O
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!