• Anonym

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Anonym (rainbow) skrev 2012-06-05 10:36:27 följande:
    Fast du är väl knappast på en dejtingsajt och letar efter vänner primärt? För i så fall antar jag att du (om du är heterosexuell) även skriver till personer av samma kön...? Att man inte faller för alla man snubblar över är ju tämligen uppenbart, men tycker att det känns som om de som "letar vänner" hymlar om varför de egentligen är där.
    Jag har iofs mest manliga vänner :) men nej, jag skriver inte till tjejer också. Jag tycker inte riktigt att jag hymlar. För mig är det en rätt stor skillnad mellan att söka efter kärleken i sig, och att bedöma varje person jag pratar med som en potentiell partner. Jag förstår hur du menar, men för mig känns det verkligen helt _sjukt_ att träffa någon irl och veta att allt han bedömer mig som är en framtida kärlekspartner.

    Svårt att förklara hur jag menar, jag gissar att vi ser det på helt olika sätt  
  • Anonym
    Anonym (rainbow) skrev 2012-06-06 12:50:34 följande:
    Fast träffar du någon från en dejtingsajt så är risken bra stor att det är precis det han gör, bedömer dig som framtida kärlekspartner alltså. Det är ju som det som hela konceptet bygger på, och man dejtar ju inte folk som man inte ser som potentiella partners. I alla fall gör då jag inte det.
    nej, det förstår jag också, men jag kan bara ta ansvar för hur _jag_ tänker och agerar, inte andra
  • Anonym

    alltså, jag söker inte vänskap egentligen. Men ALLA mina förhållanden utom ett har börjat med att vi har varit vänner först, och för mig är det det naturliga sättet att starta något på. Det kan säkert ha en del med självförtroende att göra också - jag är inte särskilt snygg, så om jag blir ihop med någon är det för att jag lyckas visa min glimrande personlighet. :P

  • Anonym
    Anonym (Ny...) skrev 2012-06-06 22:36:48 följande:
    Hej! Joinar den här tråden då jag har hängt på HP i några månader och jag har fått en hel del mejl.... Men efter ett par eller tre mejl ska alla killar lämna ut sitt nummer eller ska träffas, då drar jag öronen åt mig. Det är inte förrän nu som jag har fått kontakt med en kille som verkar seriös. Han är väldigt verbal och vi mejlar om allt i livet.... Han har inte frågat efter något nummer eller tjatar om en dejt.... Det vi har gjort är att vi mejlar och chattar... Det känns riktigt bra men nu är det jag som har en önskan om att träffas... Shit det här är inte lätt alltså... =)
    Det är inte ett tecken på att man är oseriös! En del vill vänta med att träffas, andra vill göra det fort. Inget är rätt eller fel och man KAN inte säga att man är oseriös för att man vill träffas tidigt.
  • Anonym
    Anonym (Tabula) skrev 2012-06-08 09:59:20 följande:
    Ja ligga kan man få göra hur lätt som helst, med vem som helst, inget snack om den saken.
    Men, om man vil träffa någon som man trivs riktigt bra med, så bra att man är beredd att ge upp fördelarna med singellivet för - ja det känns som ett nästintill omöjligt projekt. 

    Funderar på vilken strategi som ska bli den nästa; Att ge princip ALLA en chans (nej inte alla, men de som kanske, kanske kunde vara något åtminstone) och ta en fika eller så lägga ner dejtingen för evigt och inse att jag är en lonelybird. Sen kan man ägna sig åt något annat istället för att ödsla energi på något som är ouppnåeligt uppenbarligen. Ja om man bara visste..
    nope, alla kan inte få ligga hur lätt som helst.
  • Anonym

    Jag har börjat dejta på jagodu.com, tycker den e rolig sajt som ger lite mer. Menar man behöver inte vara där för att enbart dejta, man finner även riktigt fina vänskaper...o de har roliga funktioner. Så rekommenderar Jagodu

  • Anonym
    Anonym (21) skrev 2012-06-13 14:50:58 följande:
    Jag känner mig så jävla ytlig, men känns som att det inte finns några snygga killar alls, man vill ju ändå bli attraherad. De har jättefina visningsbilder, sen ser de inte alls lika bra ut på sina andra bilder (jag är medlem på Happypancake)

    Däremot har jag 2 tjejkompisar i min ålder (21) som båda hittade skiiitsnygga pojkvänner, fast det var på Mötesplatsen, kanske där man ska satsa? Fast palla betala 300 spänn i månaden :( tycker det är överdrivet dyrt.

    Jag är medlem på mötesplatsen och träffade en riktigt snygg kille.. var tillsammans i 7mån. Du kan registrera dig där och efter ett tag får du erbjudanden, senast nu fick jag för 139kr/mån.
  • Anonym
    Anonym (rainbow) skrev 2012-06-06 21:49:11 följande:
    Jag ratar killar utan kort för uppemot 90% av de med kort ser ursäkta mig, inte kloka ut. Och jag vill inte svara på två mail för att sedan dissa killen ifall han inte lever upp till mina utseendemässiga krav, känns mindre elakt att inte svara alls då.

    Förstår för övrigt inte hur en del tänker när de väljer kort.
    Så 90% av killar ser inte kolka ut? Inte konstigt att så många helt normala killar aldrig får till det när alla tänker som dig. Som kille vill man ju tro att tjejer bryr sig om annat än enbart utseende.
  • Anonym
    Anonym (Hoho jaja) skrev 2012-06-26 13:49:47 följande:
    Loggade in i dag igen, och har fått flertalet mail samt "flirtar". Helt utan bild eller presentation.....
    Ja, själv får jag fler mail och flirtar när jag INTE har bild. Knäckande för självförtroendet? Ja, ganska :p
  • Anonym

    Alltså jag är nybörjare på det här med nätdejting... provade en gång förra hösten och träffade en kille och bli kär. Han var en riktigt snygging och det slog gnistor mellan oss.. tog nyligen slut för det visade sig att han var ett pucko.

    Tänkte testa en gång till även om jag tycker det är riktigt jobbigt att träffa människor man inte känner alls. Finns en kille som verkar ha ett djup som jag gillar men han är inte i närheten lika snygg som mitt ex. Hoppas ändå det ska finnas kemi när vi träffas.
     Det jag tänkte fråga er är, första gången ni träffar en dejt kramar om den personen då eller tar ni i hand? vad är mest naturligt att göra?   

Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!