Inlägg från: Anonym (Ring) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ring)

    Vem betalar ringar vid förlovning...

    Anonym (snåljåpen?) skrev 2012-02-29 12:49:17 följande:
    Håller med. För mig räcker det med en enkel ring nu så kan man byta upp sig när man har de ekonomiska förutsättningarna. Min kille får väl köpa en dyrare ring åt sig själv om han är petig. :)

    Jag säljer förlovningsringar dagligen till söta och kärleksfulla par hehe
    Och jag finner absolut ingen anledning att köpa ringar om man ändå känner  "det går ju alltid att byta upp sig sen" varför köpa något som man ändå inte kommer vilja ha hela livet? Spara ihop pengarna istället och köp något som ni känner att ni verkligen verkligen kommer kunna ha på er varje dag hela livet. 
    Tycker det är att kasta pengarna i sjön faktiskt, guldet är DYRT, väldigt dyrt, när du sen ska köpa en ny ring kommer du inte få ut hälften av pengarna på den gamla ringen.   
  • Anonym (Ring)
    olympia71 skrev 2012-02-29 14:09:16 följande:
    Den "gamla" ringen behöver ju inte säljas eller vara bortkastad för att uppgraderar?!
    Vi var i den situationen att vi väldigt gärna ville gifta oss men att lägga ner flera tiotusentalskronor på en vigselring när vi båda var studenter var helt enkelt inget alternativ.  Jag finner ingen anledning till att skjuta upp ett giftermål för att man måste spara till dyrare ringar  

    Fast om TS och den blivande mannen redan är oense om hur ringarna ska köpas och bråkar om det, varför inte bara vänta då? TS skriver ju själv "att det går att köpa nya sen" , det tolkar jag som att man köper en bara för att ha en ring på fingret just nu, sen kan man byta upp sig till något annat....känns inte super ekonomiskt precis....
Svar på tråden Vem betalar ringar vid förlovning...