Inlägg från: Anonym (Man 49) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man 49)

    Ärligt om kukar

    Anonym (Teoretiskt) skrev 2012-03-04 14:17:56 följande:
    Det valet existerar ju i princip aldrig förutom möjligen på kontaktsidor på sena sexsiter. I verkligheten så är det alltid en hel del faktorer som skiljer mellan olika individer. Bara en sån sak som hur tillgänglig och intresserad/angelägen en ev. partner är, förutom alla små men viktiga skillnader i personlighet. Humor, självförtroende och intelligens är oerhört viktigt för att jag ska tända. Har efter drygt 40 år ännu inte träffat två identiska individer utifrån dessa egenskaper. Inom rimliga ytterligheter så är kroppen rätt oviktig som faktor, iaf för mig.
    Tänkte precis skriva detsamma! Ingen människa lär någonsin få möjligheten att göra ett sånt val, därför är frågeställningen i praktiken ointressant.

    Dessutom har TS missuppfattat resonemanget "hellre väljer en mindre kuk på en bra älskare än en stor kuk på en dålig älskare" TS tolkar det som att kvinnorna säger att män med större kukar är sämre älskare, men de menar ju att de väljer den som är den bäste älskaren i första hand, inte den som har den största kuken. Alltså, det är inte storleken som är det avgörande utan mannens mentala egenskaper.

    Men det är lite tragiskt att läsa såna här trådar, för det visar sig ju oftast ganska snart (och även så i denna tråd) att det är en kille som tror att hans kuk inte duger för att han själv uppfattar den som för liten.

    Det är tydligen ett relativt utbrett fenomen att killar jämför sig med porrfilmstjärnornas kukar och tror att deras storlekar är nån slags norm. Inget kan vara mer fel.
  • Anonym (Man 49)
    Anonym skrev 2012-03-04 20:03:44 följande:
    Tjejer gör det också. Vi har också kollat på porr. Lägg till att nästan alla män ljuger om sin storlek, vilket bidrar till de skeva förväntningarna och tjejers syn på vad som är normalt.
    Men rent krasst - större är väldigt upphetsande, framförallt estetiskt. Det tycker nog de allra flesta tjejer. Visst, det kan bli för stort, men det är ett extremt sällsynt problem. För små kukar är däremot ganska vanliga och extremt avtändande. Jag har dumpat för mindre.
    Dessbättre finns det tillräckligt många kvinnor som inte hänger upp sig på den detaljen, annars skulle det inte bildas särskilt många par här i världen. Fast å andra sidan skulle befolkningstillväxten snart vara ett minne blott...
  • Anonym (Man 49)
    Anonym (16x14) skrev 2012-03-04 21:07:31 följande:
    Ni tjejer har det så lätt alltså.
    Jag personligen vill ha Jihad i sverige så att ni inte har något att jämföra med. 
    Aha... det  är vår vän Reclaim från Flashback som är i farten... *L*
  • Anonym (Man 49)
    Anonym (16x14) skrev 2012-03-04 21:21:49 följande:
    Reclaim? Va?
    *L* Försök inte, du skriver exakt samma saker som Reclaim...
  • Anonym (Man 49)
    Anonym skrev 2012-03-04 21:28:24 följande:
    Det brukar jag också säga till killar för att göra dom glada.
    ...och jag brukar säga till kvinnor att de är tajta...
  • Anonym (Man 49)
    Anonym (16x14) skrev 2012-03-04 22:13:28 följande:
    Så jag är alltså Reclaim för att jag inte vill ha lösa tjejer i sverige?
    Du använde exakt samma argumentation som han och använde också begreppet jihad i samma syfte.
  • Anonym (Man 49)
    Anonym (16x14) skrev 2012-03-04 22:54:38 följande:
    Skönt att se att det finns andra som resonerar likadant som en själv.
    Ja, ni kan bilda en klubb och jämföra era kukar!
  • Anonym (Man 49)
    Anonym skrev 2012-03-04 23:09:03 följande:
    Eller skapa en stödgrupp.
    Blir dom tillräckligt många så inser dom att jättekukar inte är så vanligt.
  • Anonym (Man 49)
    Anonym (16x14) skrev 2012-03-04 23:31:44 följande:
    Vet mycket väl att kukar över 20 är rätt ovanligt.
    Men en slyna som legat omkring har med största sannolikhet haft en och då är hon förstörd.
    Tack och lov för att vi tar in den mängden muslimer som vi gör, jag hatar religion men i sverige behövs det fan något som får våra tjejer att sluta vara så lösa och smutsiga som dom är. 
    Är dom med mer än en man så blir det stening på närmaste gata! 
    Som sagt, Reclaim is here...
  • Anonym (Man 49)

    Att dra nån slags slutsats om vad kvinnor föredrar för kukstorlek från att läsa inlägg i såna här trådar är nog väldigt vanskligt. Det är knappast ett genomsnitt av kvinnors som vistas här, inte ens ett genomsnitt av FL:s medlemmar. Man kan nog lugnt utgå ifrån att det är en överrepresentation av just kvinnor som tänder på större kukar här. Och det är helt garanterat så är kvinnors som alls bryr sig om kukstorleken är kraftigt överrepresenterade här eftersom de som inte bryr sig knappast klickar sig in på en sån här tråd...

    Det finns undersökningar på sånt här, där ett representativt urval av befolkningen fått svara anonymt på frågor om vad de anser om kukstorlekens betydelse. I en svensk studie där kvinnor tillfrågades om de tyckte att storleken hade betydelse svarade 50 % att de tyckte att den saknade betydelse. Av de 50% som tyckte att storleken hade betydelse svarade hälften att den inte skulle vara för stor. Alltså är tydligen de 25% av svenska kvinnor som vill få en snopp modell större i sig överrepresenterade här i FL:s Sex&sånt...

    (Har för mig att jag hittade den här källan på i sexfrågespalt där Olle Waller (han i Fråga Olle) svarade på frågor.)

  • Anonym (Man 49)
    Anonym skrev 2012-03-05 16:29:55 följande:
    Den senaste studien/statistiken visade att 95% av ALLA män ligger mellan 12-22 i längd.
    RFSU hävdar lite annorlunda statistik:

    95% av svenska män har en längd i erigerat tillstånd på 9-22 cm, 75 % ligger i spannet 12-18 cm och genomsnittet ligger på 15 cm.
Svar på tråden Ärligt om kukar