Inlägg från: Anonym (Nöjd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nöjd)

    Beskriv din partners penis! (eller din egen)

    Jag har inte mätt den men jag kan tänka mig att den ligger på medel i längd ca 15-16 cm och den är ganska grov 13-14 cm skulle jag tro... älskar att den är grov fast den hade gärna fått vara ännu grövre eller jag ännu tightare... fast jag ska inte klaga... den är perfekt och smakar underbart! Vacker och ådrig. Ollonet är lika stort som övriga och vid stånd räcker inte förhuden mer än fram till där ollonet börjar...

    Kan dock bli förvånad över hur liten en snopp kan vara i slakt tillstånd och sen bli så stor med stånd! Det är faschinerande! :)

  • Anonym (Nöjd)
    Anonym skrev 2012-03-27 20:45:31 följande:
    Det har inte vart ett problem på alla tusentals år människan funnits på jorden, det är först de senaste 50 åren detta blivit ett "problem". Naturen skiter väl egentligen i om kvinnorna njuter av knullet, naturen har gjort att vi killar ska plantera våran säd i dem och sen dra vidare och plantera i nästa för att arten ska fortleva.

    Sen så är väl en annan aspekt att tjejerna har blivit porrskadade idag. Ribban höjs, kickbehovet kräver mer och mer för att bli tillfredsställt.
    Sant!
    Moral skrev 2012-03-27 16:59:01 följande:
    13-14cm är inte "ganska grovt", ligger själv inne med 16 x 14 och tycker den är på tok för liten.
    Att idka samlag med en riktigt våt vagina med mina mått är fruktansvärt tråkigt då det inte finns någon friktion.
    Kvinnan är skapt för att ta stora stockar och majoriteten föredrar det om dom är ärliga.
    Naturen är riktigt korkad som gjorde 80% av oss män medelkukade.
    Eftersom jag aldrig mätt någon killes snopp så kan jag bara gå efter ögonmått och det någon skrev ovanför om toarulle, sprayflaska osv... min kille har medel åtminstone av de killar jag träffat. Tycker inte att den är för liten så att det blir ett problem men som jag skrev så hade det ju inte heller skadat om den varit större... visst försvinner friktionen lite när jag blir för våt men absolut inte helt. Sen beror det oxå på vad man kör för ställning. Som sagt jag är ändå mkt nöjd eftersom jag tänder hejdlöst på min kille och han vet hur han ska göra för att tillfredställa mig både med kuken, händerna och tungan! ;)
Svar på tråden Beskriv din partners penis! (eller din egen)