Inlägg från: sweetness91 |Visa alla inlägg
  • sweetness91

    Är så orolig för min vän.

    hej

    Jag är 21 år gammal .. jag började spy när jag var 17 år .. det började med att jag bantade sen ville jag inte få tillbaka de kilo som jag hade förlorat .. jag fick ångest varje gång jag åt så jag började spy ..
    i början vad det så att jag spydde bara när jag har  hetsätit .. men senare så kändes det som att jag blev beroende av att spy .. jag började spy efter varje måltid för att gå ner i vikt trots att jag var smal.
     .. jag fick ont i magen plus att jag förlorade massa med näring ..  folk som såg mig tyckte att jag hade gått ner i vikt och att det räcker nu för att det är inte fint att gå ner i vikt mer .. (de trodde att jag bantade och tränade de visste inte vad jag höll på med)  
    Till slut ansåg jag att jag håller på att döda mig själv och det vill jag inte .. så jag började hålla mig för att inte spy .. det var jätte svårt .. jag fick ångest för att jag behåll maten i magen SÅ SJUKT !
    Nu efter 5 år så är det mycket bättre .. jag lärde mig att det är bättre att äta en banan eller ett äpple och få i mig näring och energi istället för att äta godis och chips sedan spy ut det och må dåligt.
    Jag är gravid nu i vecka 30 och har gått upp 8 kilo men jag mår bra av det för att jag vet att lillan mår bra och att jag äter nyttiga saker.
    Jag kan inte påstå att jag har slutat 100% att spy .. jag gör det ibland typ en gång eller max två gånger per månad.
    TRO MIG OM MAN BLIR FAST VID ATT SPY SÅ KAN MAN ALDRIG SLUTA HELT .. SÅ SNÄLLA BÖRJA ALDRIG.  

Svar på tråden Är så orolig för min vän.