• CT11

    Vi som har inseminerats i mars 2012

    Sessi24 skrev 2012-03-17 15:33:49 följande:
    Ååå nu får vi hålla tummarna att det fungerar för dig ååå Gud det känns som en evighet tills tor-fre haha och ännu längre innan jag kan kolla.. Uhhs hoppas nästa vecka springer iväg i tiden, så de vara säger vippps så är de Fredag igen. Ja jag mår prima faktiskt, brösten börjar ömma, men det gör dom alltid efter Ägglossning.. Annars har jag inga känningar..! Kram
    Sessi- håller stenhårt tummarna såklart!
  • CT11

    Sessi-Ingen aning... Man kan få nidblödning ca 7-14 dagar efter befruktning, när ägget fäster så kan det alltså uppstå denna blödning. Så kanske 7-14 dagar...? 

  • CT11

    Tydligen får inte alla det, det verkar som att det händer ibland och ibland inte. När jag blev gravid i december 2011 (missfall) fick jag ingen nidblödning till exempel. 

  • CT11
    Körsbär skrev 2012-03-19 13:43:16 följande:
    Hej allihopa! Är på väg hem nu och har inte tagit något test ännu. Funderar på om jag ska göra det idag eller om jag ska vänta lite..

    CT11 vad kul att du ska insemineras på torsdag!! Blir det första gången för dig då?
    Vad duktig du är som inte har testat- blir väldigt imponerad!! Glad. Jag drabbas av test-djävulen varje månadDrömmer

    Japp, det blir första gången. Hur var det för er, jag har bara en enda blåsa som nu vuxit till 15mm. Vad tror ni om mina chanser- vilka antal och mått hade ni vid insemination?

     
  • CT11

    Jepp- imorgon vid halv tio på kvällen ska jag ta Ovitrelle. Ser så mycket fram emot detTungan ute, att det äntligen går framåt och inte bara dessa nedslående besked om dålig ÄL och dåliga spermier etc etc etc som det har varit senaste 2 åren... 

    Även om det inte blir någonting så är det iaf en åtgärd och det kan ju ta sig!

    Väntar spänt på era test! 

  • CT11

    Nu är jag insemineradFlört.  Min enda tappra blåsa var ok stor och den arma sambons simmare hade faktiskt ökat till 6 miljoner! Jippiee! Det ska firas ikvällSkål. Han har varit så duktig med zink, folsyra och nyttig mat etc så det kan vara det som hjälpt. 

    Nu är det en ringa väntan, ca 3 veckor. Sen får vi se....  

    Körsbär- har du testat igen? 
    Sessi & Villnuu - när har ni BIM? Känner ni ngt?

  • CT11

    Sessi- viken bra attityd du har,det skule jag också vilja haFlört.

    Villnuu- min sambo har problem med sina spermier. Han hade bara 2,9 milj varav 60% värdelösa på första provet. Imorse visade det sig att han hade 6 mij!! Så en klar förbättring! Själv har jag PCO och ingen ägglossning... Så en riktig snygg kombo av oss två....Obestämd 

Svar på tråden Vi som har inseminerats i mars 2012