• CT11

    Vi som har inseminerats i mars 2012

    Blodet kan vara mens, det är helt normalt och behöver inte vara missfall!

  • CT11

    Jag har testat äl-stickor i 4 dagar, de har stegrat och idag var resultatstrecket starkare än kontrollstrecket;)Är på bim -2 idag.

  • CT11
    ladde skrev 2012-04-08 12:44:54 följande:
    jag gjorde digital test .. är gravid 1-2 veckor ... så himla glad.. hoppas att ni lyckas också ...

    Grattis!!!!!!!!!!!
  • CT11
    Körsbär skrev 2012-04-08 19:25:05 följande:
    Men gud vad många som blivit gravida grattis!!!!!!!!!!!

    Tack! Faktiskt helt otroligt, trodde det aldrig. På första försöket också. Nojjar mig för missfall nu..
  • CT11
    Körsbär skrev 2012-04-09 12:08:59 följande:
    Ct11 du väntar barn, inte missfall!

    Sant....!
  • CT11

    Jag mår bra;). "Mensvärk" och varm, drömmer galna drömmar, fiser, rapar och är kissnödig stup i kvarten. Annars lite illamående och hungrig. Så det känns bra allting, fick missfall i julas så jag är nästan inte ens glad nu utan bara orolig för nytt missfall :(

  • CT11

    [quote=64416930][quote-nick]Sessi24 skrev 2012-04-12 08:31:36 följande:[/quote-nick]Sådär nu r det den eviga 14 dagars väntan igen. Va in igår och gjorde ett nytt försök med insemination.. Så nu är det bara hålla tummarna..! Men har en hel del nytt påge nu, så förhoppningsvis går tiden lite fortare..! hur går de för er andra tjejer ?[/quote jag håller tummar och tår! Skönt att ha lite annat att tänka på under tiden:)

  • CT11

    Du kanske kan ta det lugnt bara dagarna efter insem/äl. Så att de simmar upp ok. Men därefter ska det ju gå av sig själv. Jag dansade dagen efter min insem o blev rädd att simmarna åkte ut, men jag blev ju gravid så det var ju ingen fara, men jag var ändå försiktig efter det.

  • CT11
    Villnuu skrev 2012-04-18 13:27:57 följande:
    Det är ju inte så att jag är något träningsfreak direkt, men ibland får jag för mig att springa en liten runda, gå en långpromenad eller rida en sväng. Men bara att veta att man kan röra på sig lite utan att det förstör något.  Efter förra inseminationen vågade jag inte göra någonting utan tog det väldigt väldigt lugnt. Men det hjälpte ju inte så då tänkte jag att man kanske ska leva lite som vanligt och sluta tänka så mycket. 

    Det tycker jag definitivt, annars lever man ju inte under tiden och man spiller en massa tid..!
  • CT11
    Hej!
    Jag mår bara bra, illamående och trött men annars lugnt. Lite luddig i huvudet och har råkat tappa bort grejer, säga fel ord (tex imorgon istället för att säga igår osv..) och har fått köpa större BH:ar. Så det verkar flyta påSkrattande . Har VUL på måndag och är otroligt spänd inför det. Har varit orolig för MA då jag tog ett test i fredags som fortfarande bara visade 2-3 veckor.. Det "borde" ha stått 3+ på veckoindikatorn. Så är lite orolig trots allt. Någon här inne som har erfarenhet av det här med veckoindikator??
  • CT11

    Oj Sessi, tidigt! Kanske värt att kolla upp lutealfasen måste vara minst 10 dagar för att befruktning ska kunna ske. Förresten, min läkare på Sophia hemmet berättade igår att de har nu sen en månad slutat med inseminationer. Visst var det någon mer än jag som går där? De har inget avtal längre m akademi kliniken och pat kommer få betala själva framöver.. Lite trist.

  • CT11
    Villnuu skrev 2012-04-30 15:06:19 följande:
    Jag får helt enkelt också ta och inse att det kanske är bra att ta en paus en månad även fast man bara vill försöka så mycket som möjligt Ska ju upp till Uppsala på ivf-möte den 25 maj så fram tills dess ska jag försöka koppla bort allt och bara leva Kram

    Skönt!!
  • CT11
    Sessi24 skrev 2012-04-30 13:47:51 följande:
    Hejsan. Aa men jag känner att jag lugnar mig tills jag får hem papper, orkar inte stress. Känns ganska skönt att njuta av sommaren som är påväg nu känner att jag måste leva lite oxå, ist för att åka på alla kontroller och ta alla sprutor å allt annat..! Otroligt skönt att slippa sprutorna. Så nu ska jag vänta på mina svar från Cellprovet, säkert något som behövs rättas till..! Hela släkten har ju fan haft cellförändringar, så varför skulle inte jag ha det?..! Mamma hade försökt nått år innan hon tog cell prov, sen hade hon nått som inte stämde, så dom operera henne, sen blev hon gravid nästan derekt efter det ...! Hur går det för er alla? Kramis

    Hoppas du får bra hjälp med det och att det kanske kan ge er svar.
  • CT11
    Sessi24 skrev 2012-05-17 08:15:27 följande:
    Hejsan. Jo jag har fått hem något papper från IVF men de står 6-10 månaders väntetid. Ska vänta in mina svar från Cellproverna, ser dom bra ut så kommer jag iaf att ringa så jag får och se om det går att få komma efter sommaren men där i mot så har jag inte fått min riktiga mens, i måndags kom de bara brunt, Tisdags så kom de blod 2 tamponger, sen va de Inge mer mens, och i ons och idag bara brunt igen, va kan de bero på? Någon som vet? Hur går det för er andra? Det har blivit super tyst i tråden..! Kramar om er alla..!

    Hej! Har du testat dig? Exakt så var det för mig när jag var gravid i julas. Man vet ju aldrig!
Svar på tråden Vi som har inseminerats i mars 2012