Inlägg från: drömmer om ett barn |Visa alla inlägg
  • drömmer om ett barn

    IVF Umeå

    Oj, här har det hänt massor sedan sist jag var inne! SoligMustikka: Vad roligt att höra att det gått så bra för dig vid ÄP och ET! Jag visste inte heller att dom hade börjat eftersom det inte kändes något och fick åka hem nästan direkt eftersom jag inte hade ont. Mådde också illa i bilen efteråt, nästan som åksjuka. Håller tummarna för att det går vägen nu.. {#emotions_dlg.flower} Så dom fryste inte ner de andra två äggen utan odlade vidare?

    inväntande: Fick du tillbaka ett eller två ägg? Håller tummarna för att det tar sig nu! GladLindaM: Har du testat idag igen på din TD? Tänkte eftersom du skrev att det inte var några större mängder blod som kommit. Hoppas in i det sista.

    pinglan: Dra mig baklänges.. 44 ägg!! Skrattande Det är ju helt otroligt, har aldrig hört någon som fått så många. Tror inte ens jag läst om någon som fått över 30! När ska kliniken höra av sig, imorgon eller?

    turtle01: Lycka till på ditt VUL imorgon! Solig Tror inte du behöver vara orolig över äggen, jag hade inte heller så många vid VUL och fick ändå ut 9 stycken trots samma dos puregon.

    Tinzu: Välkommen hit! {#emotions_dlg.flower} Jag har gjort en IVF och kände inte av någonting förutom sprutan dom satte i armen, men det hade jag redan ställt in mig på (är väldigt spruträdd och hatar att ta blodprov). Sprutan i "mumindalen" kändes inte alls! Glad Morfinet fungerade snabbt och fint, trodde aldrig den skulle börja verka i samma stund den sprutades in i blodet men så var det. Lycka till på ÄP på tisdag!

    Helvetiaaa: Välkommen du också! {#emotions_dlg.flower} Hur går det med sprutandet? Några biverkningar?

    germany: Grattis till dom två äggen som återfördes, hoppas att bägge vill stanna kvar! Glad Gick ÄP bra?

    Emilotta: Vad många äggblåsor du hade, jättebra! Lycka till imorgon, hoppas det kommer gå bra! SoligSofiali77: Fick du tillbaka två ägg? Lycka till med ruvningen! Glad

  • drömmer om ett barn
    vårt 2012: Jag är så ledsen för din skull, vilken tung börda att bära.. Gråter Vad sa dom på kliniken? Verkar konstigt att du plussade så sent som förra veckan samt att livmodern har växt som den ska och att det trots detta är tomt. Trodde att man kunde lita på dagens gravtester. Lider verkligen med er.. måste kännas oerhört tungt just nu. Ge inte upp hoppet trots detta. Kram

    germany: Vad skönt att höra att ditt ÄP gick bra! Solig Man önskar att alla skulle få gå igenom den biten utan smärta. Det är nog mycket smärta och tårar i denna ivf-karusell som det är.
     
    Helvetiaaa: Toppen att du inte fått några biverkningar! Har själv inte fått någon "bulle" på magen av sprutorna men det är säkert helt normalt det också.. Glad Hur kan dom veta att det bara är två av äggblåsorna som har chans att leda till befruktning?

    turtle01: Vad bra att din sambo kunde hjälpa dig med ovitrelle-sprutan? Nu är det nära.. Lycka till på onsdag! Solig Vi hade inte samlag mellan ÄP och testdag. Var rädd att "förstöra" något så tog det lugnt. Håller med om att man inte hade mycket lust under behandlingen, det var så mycket annat att tänka på kändes det som!

    Emilotta: Grattis till dina 24 ägg, jättebra resultat! {#emotions_dlg.flower} Är förvånad över att många fått ut så väldigt många ägg. Har ni något hemligt magiskt knep att lära ut hur man gör för att lyckas med det? Flört Mår du fortfarande bra såhär efteråt?
      
    Sofiali77: Säger doktorn att det finns goda chanser så litar vi på honom! Glad Håller tummarna för att ni inte behöver använda er av två nästa gång utan att det lyckas nu. Vad hjälper Trombyl till med?
  • drömmer om ett barn

    Wow, vad många ruvare det är i tråden nu.. håller tummarna för er allihopa och hoppas på plus! {#emotions_dlg.flower}Helvetiaaa: Grattis till dina ägg! Solig Var äggplocket mycket smärtsamt för dig?

    ingae: Det gick ju jättebra för dina ägg, stort grattis! Solig Du har väldigt bra förutsättningar så hoppas att det blir en graviditet även denna gång.

    Skönt att du fick bo på patienthotellet istället för sovsalen ämnat för män! Flört Blev det flyg, tåg eller buss?

    Sofiali77
    : Så tråkigt att höra att det inte gick vägen denna gång för er.. Rynkar på näsan Det är väldigt jobbigt när mensen kommer även om man känner på sig att den ska komma. Kram

  • drömmer om ett barn
    Helvetiaaa: Lät inget vidare att det kändes som att insidan skulle ramla ut.. hur mår du nu? Gick insättningen bra? Håller tummarna att allt går vägen! {#emotions_dlg.flower}inväntande: Grattis än en gång till ditt Plus! Glad Vad härligt, måste vara en fantastisk känsla! Detta ger mig större hopp om att det kan lyckas även med en frysis. Har du några gravsymptom?

    Mustikka: Vilken underbar nyhet! Grattis till ditt Plus! Har du hunnit smälta att du faktiskt är gravid? Vad roligt att se att behandlingarna börjar ge resultat för fler och fler i tråden.

    På måndag ska jag på VUL och sen hör kliniken av sig angående när det blir att börja med ÄL-tester, så nu är försök 2 på gång iallafall.
  • drömmer om ett barn
    Emilotta: Ja, äntligen! Glad Mensen blev förskjuten med 5 dagar så hann bli lite orolig att den inte skulle dyka upp alls innan det blev försent att hinna med FET innan kliniken stänger för sommaren. Fick inte mina vanliga symptom som "varnar" att mens är på ingående heller så kände aldrig att den var på gång. Kroppen har nog blivit lite rubbad av alla hormoner man tryckt i sig.. Glad

    Hur går det med ditt blasto-ruvande? 
  • drömmer om ett barn
    EEJ: Jag är tydligen inte den enda med störd cykel.. Glad Är det kliniken som sagt att du skulle börja med ÄL-test på dag 4? När jag ringde sa dom att det blir VUL på dag 11 (nu på måndag) och därefter ringer dom upp och meddelar när jag ska börja med testerna. Verkar knepigt.. tänk om jag missar stegringer helt då? Är på dag 7 idag.

    Men vad spännande för dig, nu blir det ju återföring betydligt snabbare än tänkt! Solig 
  • drömmer om ett barn
    EEJ: Vad märkligt att vi fick olika besked angående ÄL-testerna. Det verkade vara en ny tjej som ringde mig för hon sa först att jag skulle ringa själv och boka tid för VUL och jag svarade "Jaha, ska jag göra det själv denna gång?" och då bad hon mig vänta. När hon kom tillbaka sa hon att dom skulle ordna med remiss för detta. Bara hon inte har gett mig fel information nu.. Förvånad Fick du tag på kliniken idag?

    annalotta: Vad skönt att ni är igång igen! Solig Hur gick det på äggplocket idag?

    pinglan: Har du vågat tjuvtesta ännu? Glad Vid långtidsodling syns oftast resultaten tidigare än vid 2-dagars så det borde gå att se resultat redan nu.

    Tinzu: Ge inte upp hoppet, det rosa/röda kan vara biverkningar av vaggisarna som man kan få torra slemhinnor av. Sen finns det även dom som får blödningar och trots det ändå är gravida.

    Emilotta: Grattis till dina frys-blastisar, jättebra resultat! {#emotions_dlg.flower}turtle01: Håller tummarna för att huvudvärken är ett gravsymptom och inte en förvarning om mens. 
  • drömmer om ett barn
    pinglan: Klart att du kan lita på resultatet! Stort GRATTIS!! {#emotions_dlg.flower} Är så imponerad över din resa med alla dessa ägg och så otroligt många blasto till frysen. Förhoppningsvis behöver du inte använda dom, om det inte blir till syskonförsök vill säga.. Glad

    Jag har inga blasto utan endast tre vanliga 2-dagars. Är rädd och nervös för att ingen av dessa kommer klara upptiningen men för övrigt känns det skönt att vara på gång igen.

    Mustikka: Ville inte nämna det tidigare, men tyckte också det var konstigt att dom odlade vidare på dina två ägg. Borde det inte vara bättre att frysa ner så man är säker på att behålla dessa? Men dom kanske hade extra goda chanser som det såg ut till en början och därför skulle odlas vidare på.

    Skönt att du blev gravid nu och slipper göra om hela proceduren! Solig    
Svar på tråden IVF Umeå