Inlägg från: Anonym (Analproffs) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Analproffs)

    Hur kändes det första gången ni hade analsex?

    Jag kan säga att jag är analproffs.
    Med lätthet kan jag säga att alla kan ha problemfri analsex och i nästa steg kommer praktik där man börjar njuta i olika steg och på olika sätt.
    Blir förbannad när jag läser hur killen utan uppgörelse tränger sig in, idioter!!!!!!

    Analen är fantastisk och kan försiktigt töjas flexibel utan minsta besvär eller bestående slapphet. Tvärtom finns det fördelar få man slipper besvär i smärta när man har en stor skitkorv.

    Mitt tips är att med dildo o vaceline  (el kådis på morot) och leka, töja men sen bära den i sig med tex badräkt/body som håller den kvar medan ni kliver upp och städar. Känns stelt o udda i början av att gå uppspärrad men snabbt kommer din anal o huvud tycka det är naturligt o härligt. 
    Denna träning 1timme x 3gånger gör att du resten av livet kan få analsex enkelt och har det skönt från första stund. Spola upp vatten med dusch slangen o gör plats är bra ide och helst 4 timmar före redan. Ha tidning el skydd i säng o se inte bajs som pinsamt eller misslyckande, finns papper o dusch.

    Min första gång jag fick dildo av tjejen var lite smärta, men främst panik o katastroftankar. Men efter 1 minut omvändes allt negativt till positivt.
    Att känna dig skitnödig är naturlig kroppslig reaktion att stöta ut dildo men med tid kommer ni inse att nödigheten o krystning är skönt o leder fram till orgasm.

Svar på tråden Hur kändes det första gången ni hade analsex?