• Yezzica

    Vi som skall ha barn i November 2012!!!

    Hej är beräknad nån gång runt den 15:e november. Vet inte exakt för har ingen aning när ägglossningen var! Hade varit kul och följas åt ett par stycken och jämföra oss lite:) Hoppas ni hakar på!

  • Svar på tråden Vi som skall ha barn i November 2012!!!
  • Yezzica

    Kul! Grattis:) för mig är det andra barnet,har en 5årig son som gärna vill bli storebror:) Hur känner du dig nu då? Du är i vecka 6då med va? Själv känner jag inte mycket,lite öm på bröstvårtorna och vissa dagar molnande.

  • Yezzica

    Hej!=)

    Välkommen FridaBo och Lika11 !!Glad

    Jag har faktist redan varit på inskrivning, dem räknade att jag var längre gången än vad jag var eftersom dem räknade ifrån sista mens. Men jag fick problem med min galla för 2 veckor sedan och gick och skulle kolla upp detta på VC och då skicka dem mig till sjukhuset och därifrån eftersom jag var gravid och ont i magen till gynakuten där jag får ett VUL och läkaren säger att han inte ser ett foster, och att det kan vara ett utomkveds, jag får panik=(.....men jag lämnade blod och fick komma tillbaka 2 dagar senare och hade HCG:t i blodet ökat det dubbla så var det en vanlig graviditet och det var det med=) men gud va jag mådde dåligt innan beskedet.
    Så där fick jag ju reda på att det inte var så långt gånget utan att han uppskatta det till v 5.
    Så jag räknar att jag nu är vecka 6 och går i ni vecka 7 på fredag.

    Jag tycker som er att tiden går fruktansvärt långsamt=( Vill så gärna komma över vecka 12 nu.

  • Yezzica

    Va roligt Jajatta:) jag skall göra det den 3april pga av min händelse med gallan och trodde utomkveds så fick ett extra för det,d var snällt:) Jag har nästan inga gravsymtom så ibland undrar jag om det finns nått där inne:) sen är jag lite rädd för mf med,men det är man väl inte ensam om :/ Jag kan inte bärga mig för och berätta för min 5åriga son,han har pratat om syskon nu i 1år så skall bli så kul för han skull med:)

  • Yezzica
    Puffar skrev 2012-03-22 10:50:56 följande:
    Det är du inte ensam om.. Men har läst på flera ställen att man väntar ju barn inte missfall så jag försöker tänka så.. Det hjälper iaf mig lite att släppa dom tankarna.. Åh, vad kul.. Min brors dotter vill ha en kusin.. Ska bli kul att berätta för henne sen... När hade ni tänkt berätta för er son då??

    Det har du helt rätt i:) Jag funderar vecka 12-13 när risken är lite mindre,men jag hade velat säga nått nu:) Ni då? Hur går det tjejer med er trötthet?:) själv tycker jag inte att jag är mer trött än vanligt,var väldigt trött runt min ÄL!
  • Yezzica

    Hej alla nya "Plussare" :) kul att ni vill följas åt. Nu är jag i vecka 7(6+2) och jag känner inte mer än lite ömma bröst och vissa dagar molvärk,så just nu känner jag mig inte alls gravid. Kom på mig själv gå och snegla lite på bebiskläderna på stan i helgen,men i samma stund så säger jag till mig att gå därifrån och vänta. Usch knäpp man är,men bara för att man är rädd att det skall hända nått. Jag skall på VUL nästa tisdag den 3:e och jag längtar såå :) Hoppas ni mår bra alla!! :)

  • Yezzica

    Herregud nu har tröttheten verkligen kommit ikapp...zzzzz Kan man sjukskriva sig pga trötthet:) hehe Nästan så jag funderar på och ta ut en srmesterdag bara för och få sova! Underbart att ni mår bra och är lyckliga:) själv kan jag inte riktigt fatta och glädjas ännu! Skall bli lite lättare efter mitt VUL! Sorry att jag låter så dyster men det är samtidigt jobbigt oxå. Men men det blir som det blir!:) Trevlig dag allesammans!!:) själv skall jag sitta framför datorn och halvsova :)

  • Yezzica

    Göra en liten rolig BF lista=)

    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15. Yezzica
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.
    21.
    22.
    23.
    24.
    25.
    26.
    27.
    28.
    29.
    30. 

  • Yezzica

    1. 2. 3. 4. 5. 6. FridaBo, andra barnet. dotter 1 år 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. Yezzica. Andra barnet. Son 5år. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. Rossan 80, väntar andra barnet. Dotter på 2,5 år 29. 30.

Svar på tråden Vi som skall ha barn i November 2012!!!