• karMilla

    Vi som skall ha barn i November 2012!!!

    Ja jag hade BF i söndags den 25:e men den lille hänger kvar, nu börjar man verkligen längta efter den lille Nu börjar vi förvänta oss att det blir ett decemberbarn istället. Om det blir på lördag den 1:e får jag, bebisens pappa och bebisen samma födelsedag, lustigt va?!
    Jag har inga för-känningar heller, hur är det med er andra?

    Lycka till alla!

  • karMilla

    Härliga sommar: Jaa det vore ju onekligen speciellt om vi fyllde år på samma dag men vi får se. Tråkigt att höra att du mår så dåligt men känslorna går väl extra mycket upp å ner i slutet. Som sagt inga känningar men det har jag inte haft med någon av barnen. Får se bemöda som får först då ;)

  • karMilla
    härliga sommar skrev 2012-11-30 09:33:00 följande:

    Så det är ditt tredje! Spännande! Jag är inne på barn nr 2. Förra förlossningen blev lite speciell med dropp och snitt så jag vet inte vad jag har att vänta denna gång! Nervöst! Ja, vi får se vem som får föda först! Hoppas allt går bra för dig!
    Nej man vet ju inte vad man ska vänta sig riktigt. Jag upplevde förra förlossningen som väldigt jobbig så jag är ganska nervös men försöker tänka positivt och att "kroppen är gjord för det".

    Stort lycka till du med!
  • karMilla

    Hur går det för er? Plus 8 dgr idag och det verkar inte vara något på gång. Känner mig dock sjuk idag och energilös idag så hoppas det dröjer till imorgon. Känns som det aldrig kommer nån bebis

  • karMilla
    härliga sommar skrev 2012-12-03 18:16:17 följande:
    Inget på g här heller.... Tror jag blir igångsatt imorgon om testerna på graviditetsdiabetes ser bra ut. Ser dom inte bra ut så blir det snitt de närmsta dagarna. Så jag har blivit lovad bebis denna vecka iaf! :)
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥

    Vad skönt att veta att du får en bebis denna veckan Jag ska till barnmorskan imorgon, får se vad hon säger. Lycka till då som sagt och spännande att få höra vad det blir för nåt.
  • karMilla

    [quote=67822330][quote-nick]NinjaM skrev 2012-12-04 21:27:08 följande:[/quote-nick] Våran pojke föddes 29/11 som beräknat! :D Lycklig, trött och helt salig! <3 <3[/ Men vad härligt, stort grattis! Väntar här bf +9 och ska in på koll på torsdag. Längtar så efter den lille/lilla

  • karMilla
    härliga sommar skrev 2012-12-06 23:21:44 följande:
    Grattis NinjaM!! Min guldklimp föddes igår på BF +10 efter igångsättning som inte alls blev som den var tänkt. Är underbart lycklig jag med och min prins mår så bra!!
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥

    Men åh vad härligt stort grattis!! Själv var jag på koll igår och gjorde en hinnsvepning för att se om det kan dra igång. Annars sätts jag igång på söndag, 2 veckor över tiden. Känns som jag är denna enda gravida kvar. Och oron bara stiger :( Vad var det med dina igångsättning som inte blev som du tänkt?
Svar på tråden Vi som skall ha barn i November 2012!!!