Inlägg från: längtan87 |Visa alla inlägg
  • längtan87

    Igångsättning

    Rätta mig om jag har förstått fel men man blir alltid beviljad igångsättning efter att ha förlorat barn...


    Ville <3
  • längtan87
    Ensortsmamma skrev 2012-03-21 11:36:44 följande:
    Åh, de låter bra! Hon som jag pratade med sist på sjukhuset avrådde oss verkligen till det. Men jag tycker ändå att det borde vara vi son har sista ordet!

    Konstigt att de avrådde. När Ville dog och föddes sa läkaren på en gång att nästa gång sätts det igång efter 38 veckor.
    Ville <3
  • längtan87
    Ensortsmamma skrev 2012-03-21 22:05:10 följande:
    Pratade med antemot. idag i och vi ska på samtal samt ultraljud den 7/5 då är jag i vecka 33 känns långt dit just nu. Nu när man verkligen har bestämt sig för att man vill bli igångsatt så vill man inte höra om alla risker. Hur har de vart för er när ni blivit igångsatta har de tagit tid?
    Vad är antemot? Jag tror absolut att ni kommer få igångsättning.

    Nu har inte vi varit gravida igen eftersom vår ängel dog och föddes för mindre än 3 månader sen. Men även när Ville skulle födas blev jag "halvt" igångsatt. Förlossningen var påbörjad men jag fick även värkstimulerande dropp (var då i vecka 37+3). Det var i sig inga problem alls. Jag var öppen 3 cm klockan 10. Klockan 11 tog de hål på hinnorna så att vattnet gick och Ville är född klockan 15.11. Så det tog fem timmar. Det är väl ändå ganska snabbt för att vara första barnet? För dig blir det ju dessutom andra... 
    Ville <3
  • längtan87
    Ensortsmamma skrev 2012-03-22 09:20:25 följande:
    Jag bleklagar verkligen att ni inte fick behålla era ville. Vet ni anledningen till att han inte överlevde? Livet är så fruktansvärt orättvist.

    Antenatalmottagningen- specialmödravård för gravida med särskilda behov. Som behöver mer övervakning under graviditeten.

    För mig tog de väldigt lång tid att få ut lilla Maja, men ja va ju i v 29 så ja va ju helt klart omogen. Hade värkar var 5 min i 2 dygn, men när allt väl satte igång så krysta jag två gånger och hon va ute på en kvart.

    rebeckasoderblom.blogg.se

    Ja visst är det orättvist..

    Önskar er all lycka vid nästa förlossning! 
    Ville <3
Svar på tråden Igångsättning