• Liel

    Äntligen! Fler som är nygravida?

    Efter en lång väntan, så har vi äntligen fått ett positivt test! Det är så overkligt, svårt att förstå. Men med två digitala cb test, ett med digitalt plus och en med veckoindikator, så är det bara att försöka förstå ;) Det är våran tur nu! Enligt uträkningarna på FL har jag beräknad födsel kring 23 nov. Jag tror jag är i vecka 5. Jag har haft ömma bröst i 1-2 veckor, mått lite illa och ibland har jag en tydlig mol/växtvärk i livmodern. Det som bekymrar mig liite är att det drar och stramar lite i äggledarna ibland, mest höger sida. Men jag är även ganska förstoppad, så kanske är det nåt som trycker på... Fler som känner igen sig? Jag har haft ett utomkveds för 7 år sedan, men det upptäcktes inte förrän i vecka 10-11, först då fick jag ont och hade ingen molvärk eller knappt andra symtom. Jag tror inte det är någon fara, men det är lite svårt att låta bli att fundera..

  • Svar på tråden Äntligen! Fler som är nygravida?
  • Liel

    Grattis!
    Jag ska på inskrivning hos barnmorskan på torsdag, men funderar på om jag ska ringa gyn och rådfråga och se vad dom tycker..

  • Liel

    Ja hemsk operation, hade så ont efteråt och det tog flera veckor innan jag kunde jobba igen. Men de behövde inte ta bott äggledaren.

  • Liel

    Läkaren som opererade trodde jag var i vecka 11. Själv hade jag inte en aning eftersom jag inte planerade barn.

  • Liel

    Grattis Larsson2006! Kommer säkert gå vägen den här gången :)

    Hur är det med era symtom tjejer? Kommer dom och går eller håller dom i sig hela tiden?
    Jag blir så nojjig så fort jag inte känner det minsta lilla, och blir mycket lugnare när jag känner av växtvärken i livmodern och ömma brösten.

  • Liel

    Ok håller tummarna!
    Jag hoppas på att få göra vul då jag har missfall bakom mig.

  • Liel

    Tack Ninnis75! Härligt med pepp!
    Jag berättade i smyg för min bästa vän idag, hon har en son på 3 mån och jag ville ha någon att prata med. Lite glädje tårar blev det så nu känns det en smula verkligare. Skönt att få prata med någon som exakt vet hur det känns. Imorgon är det inskrivning, herregud så spännande! :)

  • Liel

    Nu är vi inskrivna! Så gullig barnmorska. Jag går in i vecka 7 imorgon och bf fick vi den 22 nov. Hon erbjöd inget vul, men jag tror inte jag behöver ett heller. Blir lång väntan till vecka 18!

  • Liel

    Åh grattis! Så vilken vecka är du då i nu?

    Om man vill göra ett vul ska jag prata med barnmorskan eller ringa gyn istället?
    Jag vill så gärna veta att allt står rätt till..

  • Liel

    Ja jag är också rädd vissa stunder, andra stunder helt lugn. Idag sved det lite när jag kissade, men nu känner jag inget, vet inte om det är urinvägsinfektion på g... Känner mig lite smått febrig också, måste nog ringa gyn iaf imorgon om det inte är borta då. Jag är rädd för att dom ska skriva ut antibiotika, jag är så skeptisk till all medicinering nu när jag är gravid. Rädd för att det ska framkalla missfall.

  • Liel

    Tyckte också att det var overkligt för jag trodde verkligen inte att det tagit sig den här gången heller. Men ett digitalt plus ljuger inte ;)
    Mår också illa, hela dagarna mer eller mindre och är otroligt trött, börjar känna mig känslig också och lättirriterad. Men jag kräks inte... Är i vecka 8 nu (7 + 4). imorgon ska jag på mitt andra samtal med barnmorskan.

  • Liel

    Jag fick mitt plus jätte fort på ett digitalt cb och då hade jag gått över tiden ett par dagar. Testade inte ens med morgonurin. Vad har du köpt för test? Lycka till!

  • Liel

    Det var lika för mig, hade kissat en timme tidigare innan jag testade, men det gick ändå. Jag tror att det bara är före bim som man ska testa med morgonurin.

  • Liel

    Grattis!

    Åh jag blev så sur idag, trodde jag skulle på mitt andra besök hos barnmorskan, men det var visst en månad för tidigt. Surt. Det är i och för sig bara prover som ska tas, men jag ville prata av mig lite oro och tankar..

  • Liel

    Började berätta i vecka 7 för familj, nu i v 8 vet närmaste kompisarna också. Går in i v 9 på fre, helt plötsligt går tiden så sakta..

  • Liel

    Mejamelon: idag tex blir jag äcklad av all mat utom hårdbröd.. Jätte jobbigt att maten blir lidande. Inte så illa alla dagar och jag kräks inte heller.

Svar på tråden Äntligen! Fler som är nygravida?