• Larsson2006

    Äntligen! Fler som är nygravida?

    Halloj. Plusade igår. Har en son på 8månader och hade planerat att ha nära mellan dom. Blev gravid och plusade i mellandagarna men fick mf för 5v. sen. Blev riktigt kompliserat och böev tvungen att ligga inne på sjukhus samt skrapa.
    Igår ringde jag gyn för att fråga så att de inte var ett falskt plus men de sa att de bara kunde vara de 3v. efter en skrapning. De tyckte dock vi skulle testa om till helgen och sen om de va plus så skulle vi ringa dom.
    Blir tokig av väntan. Tänkte testa på fredag så jag kan ringa dom direkt.

    Hoppas de e en liten beby!

  • Larsson2006

    Mådde tokilla med min första från v6 och samma med mf. Har ej hunnit så långt med denna än. Slutade må illa och började blöda pyttelite (behövde inte äns trosskydd) de höll på i 2v. Bm sa att de va normalt men de va de ej.

    De vill att vi gör ett nytt gravtest till helgen. Och sen om de va plus skulle vi ju höra av oss. Får kanske göra vul då.

  • Larsson2006

    Liel: kunde inte hålla de för mig själv sist så berättade redan i v 6 för min mamma och kompis men de blev mf. Hoppas du slipper de. Det var sjukt jobbigt att berätta det för dom. Min farfar dog dessutom samma dag som vi fick veta det.

  • Larsson2006

    Kan knappt vänta tills imorgon när det är dags för ett nytt test. Om de e plus så skulle vi ju höra av oss till gym (hoppas på vul) så de kan kolla om de e bäbis eller pga att hormonerna inte gått ur kroppen.
    Vill absolut inte komma dit och få veta att det är skräp efter mf. Eller ännu en druvgraviditet.

  • Larsson2006

    Gjorde nytt test idag och fick ett starkare sträck. Ringde gyn åh har fått tid för vul den 2/4. Undra om de kan se nått så tidigt? Skrapades ju 23/2...

  • Larsson2006

    Var nyss på vul. Man kunde se en fostersäck på ca 3mm. Tihi! Då va de tydligen en ny graviditet och inte mitt gamla mf som gav plus!

  • Larsson2006

    Nu när jag fått bebyn bekräftad så blir jag livrädd så fort jag känner lite molvärk eller när jag ska gå på toa. Är så rädd att det skall vara blod och att jag skall förlora även denna. Jag höll själv på att stryka med sist.

  • Larsson2006

    Jag fick penicillin innan jag fick mitt (mot öroninflamation). Läkaren sa att det var helt ofarligt och det stog att de var helt ok i bipacksedeln. Hade ju fått mf iallafall eftersom det var en druvgraviditet. Men just nu och just när jag fick mitt mf kände/känns det väldigt osäkert med mediciner. Med min son så åt jag inte äns alvedon. Åt bara folsyra och sista veckorna åt jag järntabletter.

  • Larsson2006

    Hur tidigt skall ni andra berätta det?
    Förra gången mådde jag så illa att folk började va orolig över att jag var riktigt sjuk så då berättade vi i v8. Sen med mf så berättade vi för min svägerska och min mamma samt deras respektive i v6. Eftersom mamma bor så långt bort och var och hälsade på då.

    Nu vet jag ej. Vet inte om man vågar berätta innan rul i v18 när man vet att allt e ok. Det var grymt jobbigt att måsta berätta att det gick åt helvete.

  • Larsson2006

    Mådde tokilla i morse när jag skulle göra frukost blev bara ett glas mjölk.

    Har fått tid för inskrivningen 2/5 och då även ev en remiss till vul för att kolla så allt e ok och att det inte är en till tom graviditet.

    Visste inte (innan mitt mf) att man kunde vara gravid utan foster.

Svar på tråden Äntligen! Fler som är nygravida?