• catwinter
    Anonym (Bakis) skrev 2012-09-11 22:35:41 följande:
    Vill du utveckla det lite närmare?
    Samma rutin som oftast... ligger och har sovmorgon i min säng, fantiserar ihop en sexig historia om mina romankaraktärer (jag skriver mycket) och till slut blir jag så tänd att jag måste ta fram vibratorn.

    Och sen när jag har kommit så fantiserar jag vidare på berättelsen... :D
  • catwinter
    Anonym (Bakis) skrev 2012-09-11 22:49:40 följande:
    Finns dina berättelser att läsa någonstans? ;-P
    Nej inte just nu. :)
  • catwinter
    Anonym (Bakis) skrev 2012-09-11 22:54:50 följande:
    Vad är det vanligaste scenariot/temat i dina fantasier och berättelser?
    Om du är heterosexuell man kommer du säkert att bli besviken nu... men jag skriver mest m/m. Män med män alltså. Gay. Men jag kan även variera med lite hett heterosex.

    Fast sex är inte huvudtemat i mina berättelser som så, jag skriver skräck och fantasy. :)
  • catwinter
    Anonym (Bakis) skrev 2012-09-11 23:05:38 följande:
    Gillar du att titta på bögporr också? Av någon anledning är det många hetrotjejer som gillar det precis som många hetromän gillar lesbiskt. ...och nej, jag går inte igång på bögporr.
    Ja det gillar jag, men inte lika mycket som att läsa, skriva och fantisera själv.  Den mesta bögporren är så corny och arrangerad, precis som straight porr. Men det finns en del heta filmer, särskilt amatörfilmer.

    Romantiska filmer med gaytema och en och annan sexscen är ju en annan sak, My Beautiful Laundrette t ex.... underbar film! Jag gillade även Queer As Folk US.

    Det måste finnas en story. :)
  • catwinter

    Tur man hann med en jätteskön orgasm precis innan man fick mens. D  (Hatar verkligen att onanera när jag har mens. Ibland blir jag så kåt så det är helt nödvändigt men... oftast försöker jag undvika det. Ja jag vet att man kan använda tampong så blodet inte rinner, men det är psykologiskt.)

  • catwinter

    Nej. Det har varit dåligt med onanerandet och den allmänna sexlusten de sista veckorna. Skärpning kvinna! Du är inte död än! :D

  • catwinter

    Ja, jag testade en sexleksak som jag köpt på tradera. Den var inget vidare, jag fick orgasm till slut men en väldigt svag och jag fick hålla på länge... 

Svar på tråden Har ni onanerat idag?