Inlägg från: IdaCharlotta |Visa alla inlägg
  • IdaCharlotta

    Jag är mest nyfiken på om du väntade för något råd när på klippen? Eller tänkte du på nästa gång? Flört Vad hände då med tjejerna?


    Bernadotte skrev 2018-06-28 17:25:56 följande:

    Ligger naken på en klippa nu, och inte långt ifrån mig sitter två kvinnor, lite äldre än mig, också nakna. Det är en klippa emellan oss så vi ser inte varann, men när vi simmat ut några meter så har vi full "insyn" och vi har hälsat glatt och snackat om hur skönt det är... Nu är jag lite kåt och skulle gärna runka, men lite längre bort badar det lite annat folk. Min kuk är hård och ollonet glansigt, lite jobbigt men jag döljer den lite med en tshirt och hoppas på det bästa - skulle gärna ta kontakt men vill inte framstå som en idiot...

    Tjejer, vad skulle kunna funka i såna här situationer, det går ju inte att vara för framfusig..?


  • IdaCharlotta

    Trots att jag var dödstrött igår kväll lyckades jag ganska snabbt, två gånger, med en del erotiska noveller på nätet. Jag tycker verkligen om att läsa. Berättelsen handlade om en ung kille som fick besöka en "tant". Jag använder inte leksaker utan händerna som alla får av Gud, eller moder jord, eller vad ni tro på!

  • IdaCharlotta
    Gaskarl skrev 2018-07-02 07:47:43 följande:
    Noveller kan verkligen vara upphetsande.
    Absolut. Jag föredrar det som jag kan föreställa mig och noveller hjälper till. Man kan bygga upp en hel del nya situationer i hjärnan. Försök bara och det kan bli lönsamt. 
  • IdaCharlotta
    smeden75 skrev 2018-07-21 10:16:41 följande:

    Japp.. Har hållit på mig i några dagar av olika anledningar.. Men nu har jag en stund för mig själv...


    Jag skulle bli rätt sur inom loppet av bara 2 dagar. Hoppas att du inte led för mycket. Själv måste jag sköta hushållet en del innan jag får börja.
Svar på tråden Har ni onanerat idag?