Inlägg från: Anonym (red moan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (red moan)

    Har ni onanerat idag?

    Johan08 skrev 2019-04-05 09:10:37 följande:

    Well... a man?s gotta do what a man?s gotta do.


    Satsa på sig själv?
  • Anonym (red moan)
    Anonym (Fru) skrev 2019-04-17 11:45:10 följande:

    Hjälpte en yngling på jobbet inatt! Räknas kanske inte?


    Nej. Det kan omöjligt räknas som onani. Förstår att det kan bli gränslöst på ditt jobb om du inte förstår den semantiska skillnaden i att onanera eller att runka av någon annan.
  • Anonym (red moan)
    Anonym (Fru) skrev 2019-04-17 16:23:49 följande:

    Ja på den.Fick själv lära mig som ung av äldre kollega. Inget konstigt liksom,bara att göra o minskar spänningar.


    Nej absolut inget konstigt förutom att det strider mot de flesta landstings vårdetiska principer och faller under sexuellt utnyttjande /ofredande av person i beroendeställning...
  • Anonym (red moan)

    Idag och idag...nyss i natt. Kom galet skönt efter att kåtat upp mig rejält med cyberälskaren. Fingrade både fram och bak...

  • Anonym (red moan)
    Anonym (Troccadero) skrev 2019-07-17 01:49:23 följande:

    Låter underbart skulle gärna kåta upp dig hela natten. Hur går det med kåtheten


    Det är inget fel på den. Han ser till att det går bra...Kom två gånger när vi fantiserade ihop i natt. Starka, härliga orgasmer.
  • Anonym (red moan)

    Nej, men sent igår kväll. Kom ordentligt med ett finger i rumpan och två på klittan. Somnade också bra efter det. :))

  • Anonym (red moan)
    Nyfiken79 skrev 2019-08-16 09:08:35 följande:

    Vad är det som gör att du stoppar ett finger i rumpan när du onanerar är det skönt eller är det känslan av att det är lite förbjudet som gör det lite pirrig ?

    Jag gillar tanken på att du gör det å är bara lite nyfiken på hur det känns för dej, jag har själv provat med nån plugg när jag runkat å ja kanske att det känns lite förbjudet å därför ger lite effekt men inte mer tyvärr.


    Mest att det är skönt, känslig rumpa öht. Tycker inte fingrar i fittan ger så mycket eftersom jag inte kommer åt på samma sätt som penetrerande sex. Blir snuskigare om jag är rejält kåt, så lite spelar det väl in att det är förbjudet även om jag inte är så mycket för förbud överlag.
  • Anonym (red moan)
    Nyfiken79 skrev 2019-08-16 19:36:15 följande:

    Jag är inte heller så mycket för det där med förbjudet men på nått vis så vet man ju ändå att rumpan tillhör den kategorin, jag älskar när jag och min sambo får med lite rump lek i sexet och det roliga är att från början var hon väldigt bestämd på att det hålet är enkelriktat där ska inget in å nu är det hon som ibland plockar fram buttplugs å även dildon jag fäster på kuken för att kunna knulla henne i båda hålen samtidigt å säger jag vill ju gärna ha nått i rumpan också. Använder du nått annat än fingrar i rumpan ?


    Trodde inte heller jag gillade det, fast det är ju svårt att veta om man inte provar. Upptäckte det rätt sent egentligen men nu känns det kul att kunna variera. Har kommit till insikt om att jag är mer pervers än jag anat förr, ha ha. Har emellertid inga leksaker så.
  • Anonym (red moan)
    Nyfiken79 skrev 2019-08-16 22:26:24 följande:

    Sluta aldrig exprimentera det finns så mycket härligt att uppleva.

    Vad innebär det att vara pervers ? Att göra det man gillar ?

    Hur gammal var du när du upptäckte det å hur gammal är du nu?

    Har du nån som kan hjälpa dej att njuta av det du gillar ?


    Pervers är kanske att överdriva, beror på vad du lägger in i ordet men har definitivt snuskigare fantasier nu efter 35 än innan och är kåtare också. Har tänkt att det är kopplat till att jag inte har så mycket sen i mitt förhållande. Så svaret på din sista fråga är både ja och nej.
  • Anonym (red moan)
    Nyfiken79 skrev 2019-08-17 06:34:32 följande:

    Du låter ganska intressant skicka gärna pm om du vill diskutera mer om dina fantasier jag berättar gärna om mina, men just nu måste jag runka för att få ner jätte ståndet som blivit pga tankarna på dej med finger i rumpan som skriker ut din orgasm ; ))


    Jag är ingen skrikare...;)
Svar på tråden Har ni onanerat idag?