• Äldre 26 mar 16:41
  78023 visningar
  18 svar
  18
  78023

  Jag har kliat söner ett födelsemärke/leverkläck... Är det farligt?

  har du leverfläckar/födelsemärken som blir inflamerade/ svullna, börjar blöda eller kliar så kan du boka tid på vårdcentralen för att få dom bortskärda. Jag har gjort det nyligen jag gick dit för att visa upp 2st som varit svullna, läkaren hittade en 3e också som såg konstig ut och så lokalbedövade dom bara och skärde bort dom. en del sitter djupt så var beredd på att bli sydd (jag blev det) . sen skickas det på analys för det kan ju faktist vara cancer.

  det blir fula ärr av att klia sönder men även att få dom bortskärda så det är ju bara att välja om man vill kolla upp dom..

 • Äldre 26 mar 23:03
  #4
  Anonym (Ajje....) skrev 2012-03-26 18:28:26 följande:
  Jag har inte märkt av något problem med det här födelsemärket tidigare...Det har inte kliat eller irriterat iaf...
  Kan det bli så helt plötsligt?
  Nu när jag tvättade ansiktet så försvann sårskorpan.. Nu är det bara ett litet sår, rött märke. Så själva bruna födelsemärket är borta! Konstigt? Kommer det tillbaka eller vad fasen är det som hänt?  
  ja det kan bli så plötsligt. det bruna kan försvinna men också komma tillbaka. troligen så har det blivit en inflammation i huden/födelsemärket som gjort att det kliat. har den ändrat form eller färg bör du få den kollad av läkare.
Svar på tråden Jag har kliat söner ett födelsemärke/leverkläck... Är det farligt?
Logga in
Bli medlem